Tank kovový 2druhy 3farby 11cm /12/ | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tank kovový 2druhy 3farby 11cm /12/

Tento kovový tank je malá hračka s rozmormi 13 x 6 x 4 cm, ktorá je určená pre deti od 3 rokov. Je k dispozícii v troch farebných variantách. Tento tank má realistický dizajn s množstvom detailov, ktoré zabezpečujú, že sa bude dieťa dobre baviť pri hraní. Jeho farby a grafika pripomínajú skutočné bojové vozidlá. Tank má kolesá, ktoré umožňujú pohyb po rôznych povrchoch.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 4895039940528

Tento kovový tank je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje, že hračka bude odolná a vydrží dlho. Vozidlo je skvelým darčekom pre deti, ktoré majú radi vojenské autá a radi si vymýšľajú príbehy s vojenskou tematikou. S touto hračkou sa deti môžu zapojiť do simulácie vojenskej misie a prežiť vzrušujúce zážitky.



Pokiaľ si chcete zvoliť konkrétny vzor/farbu, nechajte nám poznámku v 4 kroku objednávky. Ak to bude možné, radi Vám vyhovieme, v opačnom prípade bude výber druhu náhodný. Ďakujeme za pochopenie.

ParameterHodnota
Rozmery (šírka x hĺbka x výška)13 cm x 6 cm x 4 cm
Vek 3+
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.