Archívny box Donau - (80 mm, modro-biely) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-18%

Donau Archívny box - (80 mm, modro-biely)

Archívny box od renomovanej značky Donau je využiteľný buď v kombinácií s archivačnými krabicami alebo samostatne. Box je vyrobený z trojvrstvovej lepenky v modro-bielom prevedení. Je vhodný na archiváciu dokumentov vo formáte A4.

Akcia
0,98 € s DPH
1,20 €
0,82 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 5901498109457

Donau Archívny box - (80 mm, modro-biely)

Archívny box značky Donau v modro-bielom prevedení je praktickým a spoľahlivým riešením pre archiváciu dokumentov vo formáte A4. 

Vyrobený je z trojvrstvovej lepenky, čím kombinuje pevnosť a odolnosť, čo z neho robí ideálny nástroj na dlhodobé uchovávanie vašich dokumentov. 

S otvorom na ľahkú manipuláciu umožňuje jednoduché vloženie a vyberanie dokumentov bez toho, aby ste museli otvárať celý box. 

Predtlače na popis na dlhšej aj kratšej strane umožňujú skladovanie vo vodorovnej aj zvislej polohe, čo zvyšuje flexibilitu pri usporiadaní. 

Box je možné využiť samostatne alebo v kombinácii s archivačnými krabicami, čo umožňuje efektívne usporiadanie a organizáciu vašich dokumentov. 

Značka: Donau

Farba: Modrá

Šírka: 80 mm

ParameterHodnota
ZnačkaDonau
Šírka80 mm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.