Aligator A510 Senior, čierna + nabíjací stojan | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Aligator A510 Senior, čierna + nabíjací stojan

Konštrukcia:Tlačidlové, Pre seniorov ;Typ displeja:TFT;Uhlopriečka displeja:1.8" ;Rozlíšenie displeja:160 x 128;Operačný systém:Vlastný;Integrovaný fotoaparát:s rozlíšením menším ako 1Mpix;Funkcie:BlueTooth;
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595181145630

Tlačidlový mobilný telefón Aligator A510 Senior

Mobilný telefón Aligator A510 Senior v čiernom vyhotovení pokračuje v osvedčenej koncepcii tejto značky s používateľsky veľmi prívetivým používaním, takže sa osvedčí nielen u seniorov, ale aj detí či úplných začiatočníkov. Tlačidlový telefón tejto skupine používateľov ponúka veľké, oddelené tlačidlá, ktoré sú perfektne rozlíšiteľné aj hmatom – mobil pre seniorov Aligator A510 je vhodný aj pre osoby so zníženou pohyblivosťou prstov. Tomu je prispôsobený aj ergonomický tvar samotného zariadenia, do ruky padne úplne každému. Okrem toho sa môžete tešiť na dobre viditeľný displej a intuitívne ovládanie, aby mohli funkcie používať všetci jeho používatelia.



Mobilný telefón prispôsobený potrebám seniorov

Seniori často zabúdajú svoj mobil nabíjať, preto je súčasťou balenia aj praktický stojan, ktorý sa postará o to, že telefón bude mať stále dostatok energie. Napriek tomu je výdrž batérie skvelá a pohybuje sa na úrovni približne 9 dní.

SOS Tlačidlo

Dôležitou súčasťou telefónu pre seniorov Aligator A510 Senior je tlačidlo SOS. Záchranné tlačidlo, ktoré po stlačení odošle automatickú SMS prednastaveným kontaktom, v ktorej zobrazí polohu telefónu na mape. Kdekoľvek tak majiteľ stratí orientáciu alebo napríklad zablúdi v lese, funkcia SOS Locator dá jeho najbližším ihneď vedieť, kde sa nachádza a že potrebuje ich pomoc.

ParameterHodnota
KonštrukciaPre seniorov
Operačný systémVlastní
VýrobcaAligator
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.