SONY PS4 hra The Last of Us | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

The Last of Us PS4

The Last of Us je hra na konzoly PS4, ktorá vás prevedie spustošeným, apokalyptickým svetom. Prežijete a ochránite svoju zverenkyňu?
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719411970

Ochráňte mladú Ellie

V hre The Last of Us sa dostávate do kože Joela, ktorý po útoku parazitickej huby prišiel o všetko. Svet je v troskách a malé dievča Ellie by mohlo byť kľúčom k jeho záchrane. Čaká na vás príbeh plný brutálnych, ale aj citlivých momentov, kde sa nekompromisná snaha o prežitie mieša s hľadaním ľudskosti v beznádejnom svete. Radosť, strach, ale aj nádej, to všetko nájdete v tomto oceňovanom titule. 

Cesta vpred nie je vôbec jednoduchá

Ľudstvo je na pokraji zániku a prežijú len tí, ktorí nemajú žiadne zábrany. Na svojej púti narazíte nielen na dočastných spoločníkov, ale aj na banditov, ktorí vás chcú pripraviť o život a zobrať vám všetko čo máte. The Last of Us dáva jasne najavo, že násilie niekedy nie je tou najlepšou cestou vpred. Odlákajte nepriateľov, zneškodnite ich jedného po druhom a šetrite muníciou, pretože tej nikdy nie je dosť. 

Posledná možnosť

Hoci The Last of Us ponúka nenápadný postup, niekedy sa konfliktu vyhnúť nedá. Aj v tomto prípade vás ale čaká strhujúci zážitok plný brutálnych a surových animácií. 

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS4

Žáner: Akcia

Multiplayer: Áno (Online funkcie si vyžadujú predplatné PS Plus)

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.