Samolepiace obálky B4 hnedé| Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Obálky B4 X dno klasické hnedé

Obálka B4 je vyrobená z hnedého sulfitového 130 g papiera. Rozmer 353 x 250 x 40 mm. Balenie obsahuje 250 ks. Cena je uvedená za balenie.  

Pozrieť podobné produkty

EAN: 4003928981426

Hnedé klasické obálky B4 

Obálka B4 je vyrobená z hnedého sulfitového 130 g papiera.


Parametre


Rozmer: 353 x 250 mm x 40 mm

Balenie: 250 ks

Cena: za 1 balenie

Vlastnosti:
1. Formát B4: Tieto obálky sú navrhnuté pre formát B4, čo znamená, že sú dostatočne veľké na to, aby sa do nich pohodlne zmestili väčšie dokumenty, ako napríklad plagáty, veľké fotografie či technické výkresy.
2. Expandované dno: Unikátna vlastnosť týchto obálok je expandované dno, ktoré umožňuje zväčšenie objemu obálky v prípade, že potrebujete uložiť viac materiálov. Táto funkcia prispieva k flexibilite a praktickosti pri zabezpečovaní väčšieho množstva dokumentov.
3. Klasická hnedá farba: Hnedá farba obálok pôsobí tradične a elegantne, čo je ideálne pre korešpondenciu a dokumenty, ktoré majú prírodný a hmatateľný charakter. Farba je neutrálna a dokáže sa ľahko prispôsobiť rôznym profesionálnym kontextom.
4. Kvalitný materiál: Na výrobu týchto obálok sme použili kvalitný materiál, ktorý zabezpečuje ochranu pred vlhkosťou, prachom a fyzickým poškodením. Vaše materiály budú dobre chránené počas celého procesu prepravy.
5. Univerzálna použiteľnosť: Obálky formátu B4 sú vhodné pre rôzne účely a odvetvia. Môžu byť využívané pre potreby marketingu, korešpondencie, prepravy umeleckých diel či architektonických plánov a mnoho ďalších.

ParameterHodnota
Rozmery obálky250 x 353 mm
Formát obálkyB4
Materiál obálkypapier
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.