Goppion Caffe Espresso - zrnková (1kg) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

KÁVA GOPPION ESPRESSO ITALIANO ZRNO 1000G

áva Goppion Espresso Italiano v zrniach predstavuje ikonický taliansky kávový blend, ktorý zosobňuje bohatú kávovú tradíciu a kultúru krajiny kávy. 95 % Arabica 5 % Robusta

Akcia
30,66 € s DPH
36,50 €
25,55 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:30

EAN: 8009360010119

GOPPION ESPRESSO ITALIANO ZRNO 1000G


Túto komplexnú kávu tvorí 95 % Arabica výberovej kvality CSC z Brazílie a Strednej Ameriky a 5 % Robusta z oblasti Sunda v Indonézii. Aróma je intenzívna s kvetinovými tónmi, chuť je sladká s čokoládovým pozadím. Káva je mäkká, zamatová s bohatou cremou a chuťou bez typickej kyslosti.

Aróma je intenzívna s kvetinovými tónmi; chuť je sladká s čokoládovou chuťou. Mäkká, zamatová, s dlhou trvanlivosťou, má nezameniteľné výrazné aromatické tóny a veľmi nízky obsah kofeínu. Caffè Speciali Certificati (certifikovaná špeciálna káva) - je osvedčenie pre výrobky vydané konzorciom pre záruku a ochranu kvality v celom dodávateľskom reťazci kávy, od poľnohospodárov až po spotrebiteľov. Táto skratka je na očíslovanej holografickej nálepke, ktorá identifikuje výrobok a spája ho so zodpovedajúcim nákupom surovín.

ParameterHodnota
ZnačkaGoppion
Hmotnosť1000 g
Forma kávyZrnková káva
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.