iGET Defender D10, Dual SIM, Orange | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

iGET Defender D10, Dual SIM, oranžová

Konštrukcia:Tlačidlové; Uhlopriečka displeja:2.4"; Operačný systém:Bez OS; Operačná pamäť:1 GB a méně; Interná pamäť:32 MB; Rozlíšenie displeja:320 x 240; Certifikácia:IP68; Funkcie:FM Rádio, SOS tlačítko; Integrovaný fotoaparát:s rozlíšením menším ako 1Mpix; Počet jadier:Nešpecifikované
39,34 €s DPH
32,78 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:39

EAN: 8594177651117

Tlačidlový mobilný telefón iGET Defender D10

Výhodou telefónu iGET DEFENDER D10 je na prvom mieste jeho vysoká odolnosť. Disponuje najvyšším stupňom krytia IP68, čo znamená, že je prachu aj vodeodolný. Bez problémov naň môžu padať kvapky vody a zvládne aj kratšie ponorenie. Bude tak vhodným parťákom na dobrodružné výpravy aj do tvrdých pracovných podmienok.


Pomôže v najtemnejších chvíľach

V súvislosti so svojou odolnosťou je vybavený aj praktickými funkciami. Jednou z nich je praktické svietidlo s poriadnym svitom, ktoré sa môže hodiť nielen uprostred noci v džungli, ale aj pri práci.

Power banka

Ďalšou vychytávkou je možnosť využiť telefón ako powerbanku. Pri väčšine prenosných elektronických zariadení je v súčasnej dobe zdrojom energie dobíjacia batéria, ktorá ale keď sa vybije, tak sme nahraní. Telefón iGET DEFENDER D10 stačí len pripojiť pomocou USB kábla a ide sa ďalej.


Rádio

Takou čerešničkou na torte je potom FM rádio. To funguje aj bez pripojenia sluchadiel, takže vám môže spríjemniť pracovné chvíle.


Jeden telefón, dve čísla

Ak vlastníte dve SIM karty, napríklad jednu osobnú a druhú pracovnú, s iGET DEFENDER D10 môžete používať obe naraz. So slotmi na dve SIM karty tak budete stále na príjme pre kolegov aj rodinu, nech ste kdekoľvek.


Nenechá nikoho v štichu

Telefón iGET DEFENDER D10 má výdrž nielen svojou vonkajšou schránkou, ale aj vo vnútri. Je vybavený batériou s kapacitou 2 500 mAh, ktorá v kombinácii s 2,4“ displejom dlho vydrží. Možno ju využiť aj ako už spomínanú powerbanku, takže nenechá v štichu vás, ani vašu elektroniku.


V núdzi poznáš priateľa

Telefón iGET DEFENDER D10 je ako stvorený pre dobrodružstvo, ktorému nechýba adrenalín. Pre vašu bezpečnosť je preto vybavený SOS tlačidlom. To je možné použiť ako sirénu pre zvukový signál alebo pre rýchle vytočenie núdzového kontaktu a privolanie pomoci, keď ide do tuhého.



ParameterHodnota
CertifikáciaIP68
Integrovaný fotoaparáts rozlíšením menším ako 1Mpix
Rozlíšenie displeja320 x 240
Konštrukcia
Klasické
Odolné
Operačný systémVlastní
Uhlopriečka displeja2.4"
VýrobcaiGET
Funkcie
Dual SIM
Prisvetľovacia dióda
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.