LAMAX X9.1 - akčná kamera | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

LAMAX X9.1 - akčná kamera

12 MP akčná kamera s 2160p rozlíšením videa. S vysokorýchlostným snímaním a Wi-Fi pripojením pre jednoduchý zdieľanie. Kompatibilná s SDXC/SDHC kartami, podporuje formáty MP4 a JPEG. Optický zoom 1x. Rozhrania: USB, Wi-Fi, HDMI.

122,44 €s DPH
102,03 €bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:122

EAN: 8594175352979

LAMAX X9.1

Ukáž svetu svoj životný štýl v 4K. Nezáleží na tom, či s akčnými videami ešte len začínaš, alebo máš populárny online kanál. S LAMAX X9.1 získaš naraz všetko, čo na natáčanie potrebuješ vrátane tony užitočného príslušenstva. Svojou kreativite dáš tvár vďaka super slowmotion režimu aj pôsobivým timelapse shotom. A voda? Stačí kameru hodiť do púzdra a hneď vydrží potápanie až do 30 metrov. Všetok materiál z kamery potom pretiahneš na pár klikov cez Wi-Fi do appky LAMAX Hi Cam.


V hlavnej úlohe – ty

Nestrácaj spomienky zo svojich tripov a zážitkov. S LAMAX X9.1 môžeš každú sekundu prežiť znova aj s tými, čo s tebou nevyrazili. Teš sa na natáčanie v 4K pri 30 snímkach za sekundu alebo na Full HD v 60 fps. Krásu sveta foť v rozlíšení až 12 MPx a videá ukladaj do najmodernejšieho kodeku H.265, čo šetrí miesto na karte. Jednoducho vyskoč zo svojej comfort zóny a pusť sa do činností, čo stoja za natočenie.

Zábery, čo presne chceš

Kvalitný čip nasype maximum detailov do každého frejmu. Na super 2“ LCD displeji si môžeš videá počas sekundy pozrieť. A hlavne pri samotnom natáčaní budeš vedieť, že celú akciu berieš z toho najlepšieho uhla. Zabudovaná gyro a šesťosová optická stabilizácia (OIS) ti navyše pomôže udržať zábery pekne smooth av kľude. Jednoduché menu v slovenčine už je iba bonus, ktorý ti uľahčí meniť expozíciu aj ďalšie nastavenia kamery.

Kameru robí príslušenstvo a baterka

LAMAX X9.1 je super. Čo z nej ale fakt robí triedu, je kopec príslušenstva, čo ti k nej dáme. Napríklad ovládač, s ktorým máš spúšť pod palcom aj na diaľku. Alebo najrôznejšie držiaky na upevnenie ku všetkému možnému. Jednoducho stačí vytiahnuť z krabice a hneď sa môžeš predviesť. Baterka na jedno nabitie zvládne 70 minút natáčania a dá sa vymeniť. Vďaka tomu nemusíš čakať pri zásuvke, stačí si zaobstarať náhradné a striedať.

4K pri 30 snímkoch

Uži si maximum detailov pri maximálnej plynulosti. S 30 fps bude tvoje video vyzerať špičkovo, nie ako slideshow.

Full HD na 60 fps

Ešte vyššia snímkovacia rýchlosť? Žiadny problém. Vo Full HD môžeš tvoriť až 2× spomalené slowmotion video. HD ponúkne dokonca 120 fps a až štvornásobné spomalenie.

Náramkový ovládač

Nasaď na ruku a vyraz. Diaľkové ovládanie v podobe náramku zvládne dôležité povely a uľahčí ti život.

Moderný kodek H.265

Pomôže ušetriť miesto na karte pri zachovaní maximálnej kvality videa.

Kompletné príslušenstvo

Držiaky, úchyty, púzdra a množstvo ďalšieho vybavenia, s ktorým budú akčné zábery hračka.

Parádny slowmotion

Vo Full HD môžeš nahrať až dvakrát spomalené slowmotion video. Vďaka vysokej snímkovacej frekvencii bude stále dokonale plynulé. V HD rozlíšení ide potom spomaliť až 4×.

Maximálna odolnosť

Outdoorová kamera musí niečo vydržať. Tá naša zvládne každé dobrodružstvo. V puzdre ju môžeš vziať až 30 metrov pod vodu.

Skvelé fotky

Zachyť každý okamih do posledného detailu. S rozlíšením 12 MPx získaš dokonale ostré fotky.

HDR

Ostrý prechod medzi svetlom a tieňom? Vďaka technológii High Dynamic Range (HDR) žiadny problém. Kamera automaticky vyfotí niekoľko fotografií za sebou s rôzne nastavenou expozíciou a následne ich spojí do jedného.

Kvalitný záznam zvuku vo vodotesnom puzdre

Vďaka kvalitnému mikrofónu a novo riešenému puzdru zhotovuje X9.1 jasný a hlasný záznam bez ohľadu na to, či je umiestnený nechránený alebo práve vo vodeodolnom kryte.

WiFi pripojenie a ovládanie pomocou chytrého telefónu

X9.1 je vybavená integrovaným WiFi modulom, ktorý umožňuje prepojenie s ľubovoľným mobilným telefónom či tabletom vybaveným operačným systémom iOS a Android. Pomocou aplikácie LAMAX Hi Cam je možné telefón nielen na diaľku nastavovať a ovládať pomocou živého náhľadu, ale tiež sťahovať zhotovené záznamy priamo do pamäte mobilného telefónu pre okamžité zdieľanie s Vašimi priateľmi.

Timelapse video

Chcete sa pochváliť priateľom spektakulárnym časozberným videom bez nutnosti spájania fotografií vytvorených časozberom? Žiadny problém. X9.1 vie spracovať časozberné video priamo v kamere. Nastavenie tiež umožňuje zvolenie vhodného intervalu medzi vytvorením jednotlivých snímok.

Sériové foto

Stlačením spúšti kamery zaobstaráte v závislosti od nastavenia až 15 obrázkov počas krátkeho časového úseku.

Manuálne nastavenie

Profesionál vie, že občas je potrebné automatickému nastaveniu obrazu trochu pomôcť. Počas robenia záznamu v nevhodnom osvetlení tak je možné manuálne nastavovať expozície, ISO, ostrosť záznamu, vyváženie bielej a tiež najrôznejšie farebné filtre.

ParameterHodnota
Formát médií
MP4
JPEG
Typ pamäťovej kartySDHC
VýrobcaLamax
Funkcie
Vysokorýchlostné snímanie
Vodeodolný
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.