Samolepiace obálky biele B4 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Obálky B4 samolepiace biele

Obálka B4 vyrobená z bieleho ofsetového 90 g papiera. Samolepiaca. Rozmer 353 x 250 mm.

Akcia
0,08 € s DPH
0,10 €
0,07 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

Obálky B4 samolepiace biele

Obálka B4 je vyrobená z bieleho ofsetového 90 g papiera. 


Parametre


Rozmer: 353 x 250 mm

Balenie: 500 ks

Cena: za 1 ks

Vlastnosti:
1. Veľkosť B4: Tieto obálky sú navrhnuté pre formát B4, čo znamená, že sú dostatočne veľké na to, aby sa do nich pohodlne zmestili väčšie dokumenty, ako napríklad plagáty, veľké fotografie či technické výkresy.
2. Samolepiace: Samolepiace vlastnosti týchto obálok uľahčujú ich uzatváranie a zabezpečenie obsahu. Stačí odstrániť ochranný film zo samolepiacej plochy a obálku jednoducho zalepiť. To zabezpečí, že obsah ostane v bezpečí a neporuší sa počas prepravy.
3. Biela farba: Biele farba obálok dodáva profesionálny a elegantný vzhľad. Okrem toho umožňuje ľahko pridať rôzne označenia, napríklad názov firmy, adresu alebo ďalšie údaje.
4. Ochrana obsahu: Tieto obálky sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý chráni obsah pred vonkajšími vplyvmi ako vlhkosť, prach alebo fyzické poškodenia.
5. Univerzálna použiteľnosť: Obálky formátu B4 sú vhodné pre rôzne účely a odvetvia. Môžu byť využívané pre potreby marketingu, korešpondencie, prepravy umeleckých diel či architektonických plánov a mnoho ďalších.

ParameterHodnota
FarbaBiela
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.