Ručný vysávač ETA 1423.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie

Ručný vysávač ETA 1423.90000

ETA Verto II - Moderný ručný vysávač s bezkáblovou prevádzkou na akumulátor. Svetelná signalizácia nabíjania, ergonomická rukoväť a nízka hmotnosť zaručujú pohodlné použitie. Ideálny na drobné upratovanie s prachovou nádobou na 400 ml a kvalitným HEPA filtrom.

45,60 €s DPH
38,00 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:45

EAN: 8590393259199

Ručný vysávač ETA 1423.90000

Ručný vysávač VERTO II, akumulátorová prevádzka 9,6 V NiMH, dobíjanie cez sieťový adaptér, doba nabíjania cca 5 hod., príkon adaptéra 6 W, transparentná nádoba na prach o objeme 400 ml prachu, výdrž akumulátora až 15 min., kvalitný HEPA filter, ergonomicky tvarovaná rukoväť pre pohodlné používanie, svetelná signalizácia nabíjania s indikáciou plného nabitia akumulátora, malé rozmery umožňujúce jednoduché skladovanie, veľmi ľahký pre pohodlnú manipuláciu, jednoduché a komfortné ovládanie


Bezvreckový ručný vysávač pre moderný domov 

ETA Verto II s bezkáblovou prevádzkou na 9,6 V NiMH akumulátor, je ideálnym spoločníkom pre rýchle upratovanie domova, chaty alebo auta. Jeho moderný a elegantný design pridáva do vášho interiéru štýlový dotyk.


Spoľahlivý výkon a komfort

S dobou nabíjania akumulátora 5 hodín a výdržou cca 15 minút vám ETA Verto II poskytne dostatok času na dokončenie drobných úloh. Svietiaca signalizácia vás informuje o stave nabíjania a nabitia, zatiaľ čo ergonomicky tvarovaná rukoväť a nízka hmotnosť 1,2 kg zabezpečujú pohodlnú manipuláciu.


Ideálne pre malé úpravy 

Prachová nádoba s kapacitou 400 ml je dostatočne veľká na drobné upratovanie, ako sú omrvinky po deťoch. Kvalitný HEPA filter zaisťuje účinnú filtráciu, zatiaľ čo tichý chod s hladinou 80 dB(A) minimalizuje rušenie. Štrbinová hubica a kefka s jemnými štetinkami vám pomôžu čistiť aj ťažko dostupné miesta. Sietový adaptér a nástenná dobíjacia základňa zabezpečujú praktické dobíjanie a uskladnenie.


PRÍSLUŠENSTVO: štrbinová hubica - je vhodná na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom a pod.), kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, na stenách alebo obrazoch), sietový adaptér 100-240 V (AC) / 12 V (DC) na dobíjanie vysávača, nástenná dobíjacia základňa na nabíjanie a praktické uskladnenie vysávača, farba: biela/zlatá


Technické parametre

Zdroj energie: akumulátorový (Ni-Mh)

Čas prevádzky: 15 min

Držiak na stenu: áno 

Počet akumulátorov: 1 

Na zvieracie chlpy: nie 

 Rozmery produktu: Šírka: 39.5 cm Výška: 12 cm Hĺbka: 11 cm 

Hmotnosť: 1.17 kg 

Bezkáblová prevádzka na akumulátor: 9,6 V NiMH

Doba nabíjania: cca 5 hod. 

Príkon adaptéru: 6 W 

Transparentná nádoba na prach s objemom 400 ml 

Výdrž akumulátoru:15 minút

Kvalitný HEPA filter

Sieťový adaptér 100-240 V (AC) / 12 V (DC) pre dobíjanie vysávača

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.