Rozraďovač Esselte A4 - (číslovaný 1-31, kartónový, farebný) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

Esselte Rozraďovač A4 - (číslovaný 1-31, kartónový, farebný)

Praktický rozraďovač, ktorý je vhodný pre roztriedenie dokumentov do sekcií. Disponuje aj krúžkovým, aj pákovým systémom. Výhodou je jeho číslovanie od 1 až do 31. Vyrobený je z kvalitného kartónového materiálu.

Akcia
6,12 € s DPH
7,55 €
5,10 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:6

EAN: 5902812221367

Rozraďovač A4 číslovaný 1-31 kartónový farebný Esselte

Kartónový rozraďovač formátu A4 je skvelým pomocníkom pre organizáciu vašich dokumentov. S farebným dizajnom a číslovaním od 1 do 31 ponúka efektívny spôsob, ako roztriediť a zoradiť materiály podľa dátumu alebo iných kritérií. 

Multiperforácia umožňuje jednoduché umiestnenie rozraďovača do krúžkového aj pákového šanónu, čo zvyšuje jeho všestrannosť a praktickosť. Značka Esselte zaručuje kvalitu a spoľahlivosť, čím môžete mať istotu, že váš rozradovač bude nielen funkčný, ale aj odolný voči každodennému používaniu. Tento kartónový rozraďovač je ideálnym riešením pre kancelárie, domácnosti alebo školy, kde potrebujete systematicky usporiadať svoje dokumenty a uľahčiť si prácu s nimi.

Značka: Esselte

Farba: Mix

Formát: A4

Materiál: Kartón

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaEsselte
FarbaMix
MateriálKartón
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.