Závesné obaly s bočnicou Hit - (zelené) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Hit Závesné obaly s bočnicou - (modré)

Závesné obaly s bočnicou v modrej farbe od renomovanej značky Hit sú užitočným doplnkom do každej kancelárie alebo domácnosti. Sú vhodné na dierované dokumenty vo formáte A4. Vyrobené sú z pevného kartónového materiálu. 

1,06 €s DPH
0,88 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595058324663

Hit Závesné obaly s bočnicou - (modré)

Závesný obal s bočnými záložkami od značky Hit je spoľahlivým a praktickým riešením na organizáciu a ochranu vašich dokumentov. 

Jeho bočné záložky sú navrhnuté tak, aby efektívne udržiavali dokumenty vo vnútri zložky a predchádzali ich vypadnutiu, čo zabezpečuje bezpečné archivovanie. 

Tieto obaly sú vyrobené z kvalitného kartónu, čo zaručuje ich pevnosť a odolnosť. Ponúkame ich vo viacerých farebných odtieňoch. S modrou farbou na výber, čo umožňuje farebné klasifikovanie a ľahkú identifikáciu dokumentov. 

Vhodné pre formát A4, tieto závesné obaly sú ideálne pre archiváciu v kanceláriách, domácnostiach alebo akomkoľvek inom pracovnom prostredí. 

S dôverou si vyberte značku Hit pre svoju organizačnú potrebu a udržujte svoje dokumenty v poriadku.

Formát: A4

Značka: Hit

Farba: Modrá

Materiál: Kartón

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaHit
FarbaModrá
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.