ORAVA TL-200 digitální tlakoměr | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

ORAVA
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tlakomer ORAVA TL-200

Digitálny tlakomer na ruku značky Orava meria systolický a diastolický tlak, pulz i jeho nepravidelnosť (arytmiu). Má zabudovanú pamäť 2x 90 meraní so záznamom dátumu a času. Funkcie: indikátor vybitej batérie, automatická manžeta, automatické vypnutie. Presnosť merania tlaku +/- 5 mmHG, pulz +/- 5%. Nabíjanie na batérie alebo sieťový adaptér.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8586016723659

Tlakomer ORAVA TL-100

Digitálny tlakomer na ruku meria systolický a diastolický tlak pomocou oscilometrickej meracej metódy. Navyše deteguje srdcový pulz a na jeho prípadné nepravidelnosti (arytmiu) upozorní pomocou alarmu. 


Namerané hodnoty sa zobrazia na veľkom prehľadnom LCD displeji, ktorý má farebné podsvietenie. Je špeciálne navrhnutý tak, aby s odčítaním výsledkov nemali problém ani zle vidiaci ľudia. Navyše je tomu prispôsobené aj jeho ovládanie, ktoré je veľmi prosté. Preto je tento výrobok vhodný aj do domácností k starším používateľom. 


Na bočnej strane displeja sa nachádza klasifikovaná WHO stupnica tlaku, na ktorej sa vždy premietne nameraná hodnota. Používatelia tak budú okamžite vedieť, či je ich tlak v norme, alebo by mu mali venovať zvýšenú pozornosť.


Samozrejmosťou je zobrazovanie aktuálneho času a dátumu či pamäť 90 záznamov až pre dvoch užívateľov. Pri meraniach sa automaticky ukladá aj dátum a čas, aby bolo ich prezeranie prehľadné. 


Zariadenia je vybavené aj užitočnou funkciou indikátora vybitej batérie. Napájanie je zabezpečené pomocou 4x AA batérií alebo sieťového adaptéra (nie je súčasťou balenia).

Meranie prebieha skrz automatickú manžetu, ktorá má funkciu automatického napustenia a vypustenia. Jej obvod je prispôsobiteľný v rozmedzí 22 - 48 cm. Hravo sa prispôsobí ruke každého používateľa. 

Rozsah merania tlaku: 0 - 305 mmHg
Rozsah merania pulzu: 30 až 160x 
Min. presnosť merania tlaku: +/- 5 mmHG
Min. presnosť merania pulzu: +/- 5%

ParameterHodnota
VýrobcaORAVA
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.