Uncharted: The Nathan Drake Collection | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4

Prežite fantastický príbeh Nathana Drakea, v jednej z najpopulárnejších sérií konzol PlayStation. Uncharted: The Nathan Drake Collection je zbierkou prvých troch hier série na konzoly PS4.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719711414

Nový grafický kabát

V kolekcii Uncharted: The Nathan Drake Collection nájdete prepracované hry z populárnej trilógie. Vyššie rozlíšenie a garancia 60 FPS prinesie ešte lepší a plynulejší akčný zážitok. Čakajú na vás lepšie textúry, nasvietenie a modely postáv. 

Prepracovanejšie boje

Zmien sa ale dočkal aj súbojový systém naprieč všetkými troma titulmi. Vychutnajte si divoké naháňačky, alebo brutálne pästné súboje v jedinečnom hernom zážitku. Čakajú na vás nielen nástrahy džungle, či iných nebezpečných lokalít, ale aj neúprosní nepriatelia, ktorí vás rozhodne šetriť nebudú.

Tri hry, jeden príbeh

Séria Uncharted vás prevedie životom Nathana Drakea, hľadača pokladov. Spolu s ním a jeho vernými priateľmi sa dostanete do tajomných údolí, alebo navštívite aj bájnu Atlantídu. Na svojej ceste však čelí Nathan obrovskému množstvu prekážok a častokrát sa nachádza na hranici medzi životom a smrťou. 

Technické špecifikácie:

Platforma: PS4

Žáner: Akcia

Multiplayer: Áno (Online funkcie si vyžadujú predplatné PSPlus)

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.