Panta Pocket Cam - Mini kamera | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Panta Pocket Cam - Mini kamera, reaguje na pohyb vo dne i v noci (bez SD)

Typ kamery:Kamery do auta; Rozlíšenie videa:720p; Typ pamäťovej karty:Micro SD
52,12 €s DPH
43,44 €bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:52

EAN: 9010041012628


Panta Pocket Cam

Malá, kompaktná, a takmer neviditeľná Pomocou mini kamery môžete ukladať fotky a videá v High- Definition rozlíšení, 1280x720p Veľkosť približne ako mince, zmestí sa do každého vrecka, kabelky alebo do rohu na polici Vhodná pre filmovanie domu, záhrady, auta, pivnice, zadného dvora, alebo aj pri športovaní.

Originál známy z TV

Vysokovýkonné kamery nemusia byť vždy obrovské. Panta Pocket Cam je malá, kompaktná a takmer neviditeľná! Táto všestranná kamera uchová fotky a videá v High-Definition rozlíšení, 1280x720p.

Panta Pocket Cam je extrémne malá, takmer ako minca, a zmestí sa do kažého vrecka, tašky či rohu na polici. Môžete urobiť perfekrné snímky vášho domu, záhrady, snímky z auta, pivnice, zadného dvoru a dokonca pri športovaní.

Dôrazným prvkom je zabudovaný pohybový senzor. Tento zaznamená aj ten najmenší pohyb a spustí alebo zastaví snímanie automaticky. Panta Pocket Cam so 6 zabudovanými infračervenými svetlami je vhodá na robenie snímok po tme. Budete mať konečne všetko pod dohľadom a vďaka 140° uhlu kamery môžete urobiť naozaj skvelé zábery.


ParameterHodnota
Formát médiíAVI
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.