Perfekt Fixinela čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500ml | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie
-25%

Perfekt Fixinela čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500ml

Fixinela Perfekt Kúpeľňa - Čistiaci prostriedok pre plastové vane, umývadlá a batérie. Účinne odstraňuje nečistoty a vodný kameň, zanecháva príjemnú vôňu a dokonalý lesk. Rýchlo a ľahko vyčistite kúpeľňové povrchy, vrátane obkladačiek. Objem 0,5 l. Ideálny do kúpeľne.

Akcia
4,50 € s DPH
6,00 €
3,75 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8585003910744

Perfekt Fixinela čistiaci prostriedok na vodný kameň, 500ml

Fixinela Perfekt prináša nielen čistotu, ale aj jedinečnú konzistenciu. Jeho penová textúra zaručuje ľahkú aplikáciu, umožňuje presné dávkovanie a dokonale sa prispôsobuje povrchu. Stačí jednoducho postriekať postihnutú oblasť, nechať pôsobiť a potom opláchnuť. Táto inovatívna formula účinne odstraňuje vodný kameň, nečistoty a zároveň zanecháva príjemnú vôňu. Účinne odstraňuje nečistoty a vodný kameň z batérií, plastových vaní, umývadiel a obkladačiek. S objemom 0,5 l a hmotnosťou 0,75 kg je ideálny na bežné použitie. Rýchlo a ľahko dosiahnite čistotu, sviežosť a lesk vo vašej kúpeľni s Fixinela Perfekt Kúpelňa. Fixinela Perfekt Kúpelňa je praktickým a spoľahlivým partnerom pre každodenné čistenie vašej kúpeľne.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.