Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TP-link

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

TP-Link Deco M4(2-Pack) [AC1200 WI-Fi mesh systém pre celú domácnosť]

Typ Wi-Fi aktívneho prvku:Wi-Fi routery; Komunikačné pásmo:2,4 GHz, 5 GHz; Podporované štandardy:802.11b/g/n, 802.11a/n, 802.11ac; Podporované režimy:AP, Bridge
Pozrieť podobné produkty

EAN: 6935364084189

  • Deco využíva systém jednotiek na dosiahnutie plynulého celoplošného pokrytia Wi-Fi - raz a navždy eliminuje oblasti so slabým signálom!
  • Vďaka pokročilej technológii Deco mesh jednotky spolupracujú a vytvárajú jednotnú sieť s jediným názvom. Zariadenie automaticky prepína medzi jednotkami Deco, keď sa pohybujete po dome, aby sa dosiahla čo najvyššia rýchlosť.
  • Dvojité balenie Deco M4 poskytuje pokrytie Wi-Fi na ploche až 2800 štvorcových stôp (= 260 m2). A ak to nestačí, jednoducho kedykoľvek pridajte do siete ďalšiu jednotku Deco a zvýšte tak pokrytie.
  • Deco M4 poskytuje rýchle a stabilné pripojenie s rýchlosťou až 1167 Mb/s a spolupracuje s hlavnými poskytovateľmi internetových služieb (ISP) a modemom.
  • Deco zvládne prevádzku aj z najvyťaženejších sietí a poskytuje pripojenie bez oneskorenia až pre 100 zariadení.
  • Rodičovská kontrola obmedzuje čas strávený online a blokuje nevhodné webové stránky podľa profilov vytvorených pre každého člena rodiny.
  • Inštalácia je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým vďaka aplikácii Deco, ktorá vás prevedie každým krokom.
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE.
ParameterHodnota
VýrobcaTP-link
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou