Listová zásuvka drôtená - (strieborná) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Listová zásuvka drôtená - (strieborná)

Listová zásuvka hranatého tvaru bude dokonalým spoločníkom pri ukladaní vašich dokumentov vo formáte A4. Vyrobená je z kvalitných drôtených materiálov v modernej striebornej farbe. Disponuje až tromi priehradkami.

Akcia
14,28 € s DPH
17,00 €
11,90 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:14

EAN: 6921734941817

Listová zásuvka drôtená - (strieborná)

Drôtená listová zásuvka na odkladanie dokumentov je praktickým a štýlovým spôsobom, ako organizovať a udržiavať poriadok vo vašich dokumentoch. 

Je vyrobená z kvalitného drôtu, čo zabezpečuje pevnosť a odolnosť. S tromi priehradkami poskytuje dostatok miesta na triedenie a usporiadanie vašich dokumentov podľa potreby. 

Rozmery 270x350x260 mm zabezpečujú dostatočný priestor pre formát A4 a zároveň umožňujú pohodlné umiestnenie na pracovnom stole alebo na polici.

Strieborná farba dodáva zásuvke elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek pracovného prostredia. Ideálna voľba pre kancelárie, domácnosti alebo študentské potreby.

Formát: A4

ParameterHodnota
FormátA4
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.