Garmin Snímač tepovej frekvencie (HRM DUAL) s ANT+ a BLE | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Garmin
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Garmin Snímač tepovej frekvencie (HRM DUAL) s ANT+ a BLE

Garmin snímač tepovej frekvencie s ANT+ a BLE.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 753759223137

Garmin snímač tepovej frekvencie


Podrobnosti

Snímač tepovej frekvencie HRM DUAL meria srdcový tep. Konštrukčne je podobný snímaču HRM Premium, ale okrem ANT+ bezdrôtovej komunikácie podporuje aj komunikáciu prostredníctvom Bluetooth Low Energy signálu. Zatiaľ čo ANT+ komunikáciu využijete predovšetkým pre spojenie so športtestermi značky Garmin, Bluetooth Low Energy signál je vhodný pre spojenie s radom ďalších elektronických zariadení, ako sú chytré mobilné telefóny, chytré hodinky iných značiek či dokonca fitness tréningové vybavenie, ako sú indoor bežecké, cyklistické alebo veslovacie trenažéry.

Snímač srdcového tepu Garmin HRM DUAL je napájaný užívateľsky výmennou gombíkovou batériou typu CR2032, na jednu batériu ponúka výdrž až 3,5 roka pri priemernom tréningovom využití 1 hod. denne. Snímač má elastický, anatomický popruh s nastaviteľnou dĺžkou, hmotnosť snímača je 54 gramov.

ParameterHodnota
VýrobcaGarmin
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.