Honeywell Xenon Performance 1950g, 2D, HD, multi-IF, kit (USB), black | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Honeywell
Darček k objednávke
-8%

Honeywell Xenon Performance 1950g, 2D, HD, multiIF, sada (USB), čierna

Druh kódu:1D (čiarový kód), 2D (qr kód); Typ snímača:Imager; Rozhranie:USB
Akcia
164,43 € s DPH
178,73 €
137,03 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:164

EAN: 3055252

ručný skener, 2D, imager (vysoká hustota), multirozhranie (RS232, KBW, USB, IBM), vrátane.: kábel (USB, priamy, 3 m), farba: čierna

Plošná čítačka Honeywell Xenon Performance (XP) 1950g pre maloobchod, logistiku, dopravu a zdravotníctvo je skvelá čítačka, ktorá nie je vyberavá - spoľahlivo zachytáva vyblednuté a poškodené 1D/2D čiarové kódy, poštové kódy Digimarc, OCR a kódy DOT (v závislosti od konfigurácie). To zjednodušuje úlohy, zlepšuje výkonnosť a predovšetkým poskytuje zamestnancom a zákazníkom viac času.

Spoločnosť Honeywell vie, ktoré konkrétne funkcie potrebuje plošný snímač, aby bol úspešný. Preto vám šnúrový vysávač Honeywell Xenon Performance (XP) 1950g skvele padne do ruky a je navrhnutý veľmi robustne. Xenón Performance vydrží až 50 pádov z výšky 1.8 m, spoľahlivo skenuje čiarové kódy aj pri 95 % vlhkosti a má certifikát IP41.

Xenon Performance (XP) sa rýchlo integruje, pretože podporuje všetky bežné rozhrania: USB, klávesnicový klin, RS232, ako aj RS485 s podporou TCGS (IBM) 64XX.

Xenon Performance (XP) je k dispozícii aj ako zdravotnícky variant s puzdrom odolným voči dezinfekcii. Časté čistenie agresívnymi chemikáliami mu ani v najmenšom nevadí..

ParameterHodnota
VýrobcaHoneywell
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.