Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueLife

TrueLife Nutrio BP Manual - ruční odsávačka

TrueLife Nutrio BP Manual je ručná odsávačka mlieka, ideálna pre starostlivosť o dieťa. Praktická, spoľahlivá a ľahko ovládateľná. Kvalitný produkt od overeného výrobcu TrueLife.
46,93 €s DPH
39,11 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:46

EAN: 8594175353983

TrueLife Nutrio BP Manual - ruční odsávačka

Uľahčite si život s odsávačkou mlieka TrueLife Nutrio BP Manual. Tento praktický nástroj pomáha zachovať cenné mlieko pre vaše dieťa.

Vlastnosti

Pohodlné ovládanie, vysoká účinnosť, prevádzka bez zásuvky, jednoduchá starostlivosť a vysoká kvalita materiálov.

Popis produktu

TrueLife Nutrio BP Manual je ručná odsávačka mlieka, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala komfort matkám počas dojčenia.
S vysokou účinnosťou a pohodlným ovládaním je ideálnym spoločníkom pre dojčiace mamičky. Dizajn bez zásuvky umožňuje jednoduchú prenosnosť.
Odsávačka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a je jednoduchá na čistenie a údržbu.
Tento produkt je ideálnym riešením pre matky, ktoré chcú ostať aktívne aj počas obdobia dojčenia.

Pohodlné dojčenie vďaka TrueLife

Odsávačka mlieka TrueLife Nutrio BP Manual je kľúčovým pomocníkom každej dojčacej mamičky. Umožňuje pohodlné a efektívne odsatie mlieka bez toho, aby ste mali obmedzenú pohyblivosť.

Vysoko kvalitné materiály pre dlhodobé použitie

Vyrobene z odolných a kvalitných materiálov, odsávačka vydrží používanie po dlhú dobu. Vďaka jednoduchému čistenia a údržby, sa môže stať neoceniteľnou súčasťou starostlivosti o dieťa.

Vaša výhoda od firmy TrueLife

TrueLife stojí za každým produktom, ktorý ponúka. S manuálnou odsávačkou Nutrio BP môžete byť istí, že dostávate produkt, ktorý kladie dôraz na vysokú účinnosť a komfort.

ParameterHodnota
VýrobcaTrueLife
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou