Box na desiatu BAAGL motív Jednorožec | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

Box na desiatu BAAGL motív Jednorožec

Box na desiatu s motívom jednorožca od výrobcu BAAGL je skvelým darčekom pre malé školáčky, ale aj neškoláčky - princezné. Box je vyrobený z neškodlivého a nezávadného plastu. Má praktické uzatváranie na jeden zámok a rovnako je vybavený deliacou prepážkou pre rozdelenie jedál.

Akcia
4,49 € s DPH
5,99 €
3,74 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8595054272937

Dokonalý box na desiatu je navrhnutý s motívom kúzelného jednorožca v ružovej farbe, aby si tak vaša malá princezná mohla vychutnať svoju desiatu s ešte väčšou radosťou.


Dievčenský box od výrobcu BAAGL je vyrobený z bezpečného plastu, ktorý je navrhnutý s ohľadom na najvyššie štandardy bezpečnosti pre deti. 


Na prednej strane sa nachádza nádherný obrázok jednorožca. Preto  aj neodporúčame box čistiť a umývať v umývačke riadu, aby sa zabránilo nežiadúcim poškodeniam.


Bonusom boxu je aj jeho zatváracia tlapka, ktorá je navrhnutá pre jednoduché otváranie a zatváranie, no zároveň, aby poskytovala spoľahlivé bezpečie desiaty. Deliaca prepážka vo vnútri boxu je skvelým riešením pre organizované balenie jedál. Táto funkcia prispieva aj k udržaniu čerstvosti a kvality jedál.


Jeho kompaktné rozmery sa zmestia do väčšiny školských tašiek a batohov, čím zabezpečujú pohodlné prenášanie a skladovanie. 


Farba: Ružová.

ParameterHodnota
ZnačkaBaagl
FarbaRužová
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.