Peňaženka BAAGL Love | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Peňaženka BAAGL Love

Okrúhla peňaženka na zips s potlačou srdiečka je vhodná na uchovanie mincí a drobností pre svoj menší rozmer. Peňaženka vo fialovej farbe je vyrobená z kvalitného neoprenu.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054274627

Jedinečná peňaženka značky BAAGL je špeciálne navrhnutá pre dievčatá. Táto okrúhla peňaženka v krásnej fialovej farbe je ozdobená motívom srdiečka, čo ju robí nádherným doplnkom pre každú mladú slečnu.

Vyrobená z kvalitného neoprénu je peňaženka odolná a pružná, čo zaručuje dlhú životnosť a bezproblémové používanie. Okrem toho, je vybavená praktickou karabínkou a krúžkom na kľúče, vďaka čomu ju môžete jednoducho pripnúť na tašku alebo kľúče.


Funkčnosť, štýl a dizajn sa v tejto peňaženke skvele spájajú, čo ju robí ideálnym doplnkom pre moderné dievčatá, ktoré sa radi obklopujú krásou a praktickosťou. Nech sa už vydávate na nákupy, do školy alebo na výlet, táto peňaženka bude vždy spoločníkom, na ktorého sa môžete spoľahnúť.


Farba: Fialová. Typ materiálu: Neopren.

ParameterHodnota
Typ materiáluNeopren
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.