iHealth TRACK KN-550BT měřič krevního tlaku | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

iHealth
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tlakomer iHealth TRACK KN-550BT

Moderný tlakomer na ruku TRACK KN-550BT s LCD displejom a SMART aplikáciou. Meria systolický aj diastolický tlak, frekvenciu a pravidelnosť pulzu. Napájanie pomocou batérií 4x AAA. Funkcie indikátora šetrenia batérií, svetelnej signalizácie, pamäte, automatického vypnutia.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 856362005005


Tlakomer na ruku TRACK KN-550BT

Inovatívny tlakomer značky TRACK KN-550BT meria systolický aj diastolický tlak klasickou oscilometrickou metódou s presnosťou +/- 3 mmHg. Navyše má pod kontrolou aj pravidelnosť pulzu a na prípadné odchýlky (srdcovú arytmiu) svojich používateľov včas upozorní. Všetky namerané hodnoty sa budú ukladať nie len do zariadenia, ale navyše aj do vášho smartfónu, pretože tento praktický asistent je kompatibilný aj s aplikáciou iHealth MyVitals.


Všetky zdravotné dáta sa zobrazia na veľkom dobre čitateľnom LCD displeji. Namerané hodnoty si používatelia môžu uložiť podľa dátumu do pamäte tlakomeru s kapacitou až 99 meraní. Výhodou je svetelná signalizácia, ktorá zafarbí displej podľa charakteru výsledku. 

O pohodlnosť merania sa postará komfortná a nastaviteľná manžeta. Tá sa prispôsobí obvodu ruky v rozmedzí od 22 po 42 cm, pričom napustenie a vypustenie vzduchu je plne automatické

Šikovnou funkciou je aj indikátor vybitej batérie, ktorý upozorní na nízky stav nabitia pomocou svetelnej kontrolky. Na dobitie sa používajú štyri batérie typu AAA. Avšak aby zariadenie vydržalo čo najdlhšie, má zabudovanú aj funkciu automatického vypnutia po minúte nečinnosti. 

O vaše zdravotné dáta sa spoľahlivo bude starať aj SMART aplikácia iHealth MyVitals, ktorá je kompatibilná s operačným systémom Android a iOS. Na stiahnutie je zdarma na Google Play a Apple App Store.


Vďaka tejto aplikácii budete môcť váš tlak a pulz sledovať, pravidelne zaznamenávať a vyhodnocovať ich vývoj. Navyše budete mať tieto informácie dostupné vždy, keď to bude potrebné – napríklad behom návštevy lekára. 


Všetky dáta sú ukladané na zabezpečený cloudový účet, čo zaručuje bezpečný prístup k vašim údajom nielen z inteligentného telefónu či tabletu, ale aj z notebooku a PC. Vďaka pokročilému systému zabezpečenia sa môžete spoľahnúť, že uložené údaje sú úplne dôverné a anonymné.


Čo ďalšie ponúka aplikácia iHealth MyVitals:

Prehľadné grafy a tabuľky s meraniami - v aplikácii je možnosť prehliadať si grafické spracovanie nameraných hodnôt, vďaka čomu môžete sledovať vývoj v čase. 

Možnosť upravovať a zdieľať merania napríklad pomocou emailu

Monitorovanie širokej škály vitálnych funkcií 

 Pridávanie záznamov o fyzickej aktivite

Počítanie a zaznamenávanie príjmu energie v strave  

 Plánovanie, sledovanie a vyhodnocovanie cieľov


Technické parametre tlakomeru:

 Rozsah merania tlaku: (systolický/diastolický): 60 až 260 / 40 až 199 mmHg

 Rozsah merania pulzu: 40 až 180 úderov za minútu

 Presnosť merania tlaku: +/-3 mmHg

 Presnosť merania pulzu +/-5 %

Certifikácia CE ako zdravotné zariadenie

SMART aplikácia 


ParameterHodnota
VýrobcaiHealth
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.