The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Nintendo
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch

Legendárna herná séria The Elder Scrolls prichádza v piatom pokračovaní, tentokrát na konzoly Nintendo Switch. Porazte drakov a zachráňte svet ako Drakorodený. Pre konzoly: Nintendo Switch
Pozrieť podobné produkty

EAN: 045496421229

Draky sa vracajú do Skyrimu

Nikto neveril že sú skutočné. Draky sa objavili na oblohe vojnou rozvrátenej provincie Skyrim a je len na vás, aby ste ich zastavili. Všetko nasvedčuje tomu, že sa vrátil Alduin, požierač svetov. Vy ste drakorodený, človek s dušou draka a vy jediný môžete pomôcť vyriešiť krízu, ohrozujúcu nielen Skyrim, ale aj celý svet.

Vytvorte si postavu podľa vašich predstáv

Jednou z charakteristík série Elder Scrolls sú aj bohaté možnosti tvorby a úpravy vašej postavy. Chcete byť neľútostný bojovník s dvoma sekerami, alebo nenápadný lučištník, ktorý svoje ciele vyberá z tieňov? Možno vás skôr zaujíma cesta mágie. The Elder Scrolls V: Skyrim ponúka bohatú ponuku rôznych štýlov a schopností.

Bezkonkurenčná voľnosť

Vstúpte do sveta Skyrimu a vydajte sa kam len chcete. Či už budete sledovať hlavnú príbehovú líniu, alebo sa rozhodnete pridať sa k jednému z množstva cechov, hra vám v tradičnom štýle Elder Scrolls ponúka absolútnu voľnosť. Na aké dobrodružstvo sa vydáte ako prvé? 

Technické špecifikácie: 

Platforma: Nintendo Switch

Žáner: RPG

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaNintendo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.