Peňaženka BAAGL | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Peňaženka BAAGL Baagl

Okrúhla peňaženka v čiernej farbe s vyobrazeným logom značky BAAGL na zips je vhodná na uchovanie menších predmetov alebo mincí. Peňaženka je vyrobená z neoprenu.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054275020

Štýlová a praktická peňaženka od značky BAAGL, ktorá spĺňa všetky požiadavky na dnešné moderné detské potreby. Táto okrúhla peňaženka je v elegantnej čiernej farbe a zdobí ju logo značky, čo ju robí jedinečnou a štýlovou.

Vyrobená z kvalitného neoprénu, táto peňaženka je odolná a pružná, čo zaručuje dlhú životnosť a bezpečnú ochranu pre vaše peniaze a drobnosti. Neoprenový materiál je navyše ľahko omyvateľný, čo ju robí praktickou a udržiava ju v čistote.

Súčasťou peňaženky je karabínka a krúžok na kľúče, ktorá umožňuje jednoduché pripnutie peňaženky na tašku, kľúče alebo iný doplnok. 

Okrúhly tvar peňaženky je špeciálnym dizajnovým prvkom, ktorý ju odlišuje od bežných peňaženiek a pridáva jej osobitý šarm. 


Vďaka svojmu modernému dizajnu a kvalitnému spracovaniu je táto neoprenová peňaženka ideálnym darčekom pre vaše dieťa. 


Farba: Čierna. Typ materiálu: Neopren.

ParameterHodnota
Typ materiáluNeopren
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.