TrueLife Pulse - tonometr/měřič krevního tlaku | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueLife
Darček k objednávke

Tlakomer TrueLife Pulse

Digitálny tlakomer meria systolický + diastolický tlak oscilometrickou metódou. Funkcie: detekcia arytmie, pamäť 60 miest, automatická prispôsobiteľná manžeta, indikátor vybitej batérie, automatické vypnutie. Napájanie na batérie a sieťový adaptér.
56,96 €s DPH
47,47 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:56

EAN: 8594175354324

Tlakomer TrueLife Pulse 

S Truelife Pulse môžete mať svoj tlak pod kontrolou aj v pohodlí domova. Meranie tlaku s ním zvládne každý, správny postup je súčasťou manuálu. Tento praktický prístroj ocenia predovšetkým cukrovkári alebo ľudia s inými problémami, ktoré majú vplyv na krvný obeh. Digitálny tlakomer na pažu je určený na jednoduché meranie v domácich podmienkach. Aktívne sleduje systolický, diastolický tlak a pulz, pričom vyhodnotí a upozorní aj na prípadné nebezpečenstvo arytmieOvládanie zariadenia je tiež veľmi jednoduché - stačí stlačiť tlačidlo START/STOP.



Digitálny tlakomer na ruku využíva automatickú prispôsobiteľnú manžetu. Jej rozmery sú od do 42 cm, pričom sa sama napustí a vypustí tak, aby bola procedúra príjemná a bezbolestná. 

Spoľahlivosť a presnosť tohto prístroja bola preukázaná v rámci prísnych testovacích postupov hlavných zdravotníckych organizácií. 

Namerané hodnoty sa ukážu na prehľadnom veľkom LCD displeji. Tlak, pulz a ostatné informácie sa zobrazujú v troch riadkoch pod sebou vďaka ich čitateľnosti je tlakomer vhodný aj pre starších ľudí. Ovládanie funguje na princípe dvoch tlačidiel umiestnených pod displejom. 

Zariadenie má zabudovanú základnú pamäť 60 meraní pre jedného užívateľa. Pri používaní TrueLife Pulse tak budete mať vo svojich zdravotných záznamoch prehľad a poriadok. 

Pred rýchlym vybitím vás ochráni automatické vypínanie po 3 minútach nečinnosti. Zariadenie funguje na dvojaký mód napájania - batérie typu AA v počte 4 ks, ktoré sú súčasťou balenia, alebo sieťové napájanie pomocou adaptéra a USB kábla. O nutnosti výmeny batérií vás bude informovať kontrolka na displeji.




Obsah balenia: 

TrueLife Pulse
Manžeta s hadičkou
USB kábel
Vrecko
4× AA 1.5 V batérie


Operačná teplota: 5 °C – 40 °C
Operačná vlhkosť: 15 % - 85 %
Rozsah merania tlaku: 30 mmHg – 280 mmHg
Presnosť: ±3 mmHg
Rozsah merania pulzu: 40-180 úderov za minútu
Rozmery: 93 mm × 120 mm × 59 mm
Hmotnosť: 226 g (bez batérií)

ParameterHodnota
VýrobcaTrueLife
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.