Kodak Minishot Combo 3 Retro - Biely | Fueog.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Kodak MINISHOT COMBO 3 RETRO biely

Typ fotoaparátu:Instantné fotoaparáty; Megapixle:10; Optický zoom (v násobkoch):1
Pozrieť podobné produkty

EAN: 192143001386

Kodak MINISHOT COMBO 3 RETRO

Fotoaparát a tlačiareň pre smartfón v jednom, to je pecka

Tento fotoaparát umožňuje okamžitú tlač zhotovených fotografií, ale to nie je všetko. Pomocou aplikácie Kodak Instant Printer, ktorá je bezplatne na stiahnutie z Google Play a App Store, sa v okamihu premení na mobilnú fototlačiareň pre vytlačenie snímok zo smartfónu, tabletu alebo sociálnych sietí ako Facebook alebo Instagram. V aplikácii si môžete svoje fotky vylepšiť pomocou skvelých filtrov, koláží a mnoho ďalšieho.

Najvyššia kvalita okamžitej fotografie na trhu Fotografie vznikajú technológiu termosublimačnej tlače D2T2 – 4 PASS, ktorá sa bežne používa v kioskových riešeniach, foto kútikoch alebo domácich foto tlačiarňach k PC. Táto technológia dosahuje najvernejšie podanie farieb. Na fotografický papier sa nanáša postupne 3 farby – žltá, purpurová a azúrová. Reprodukcia farieb dosahuje neuveriteľných 16,7 miliónov farieb. Posledná štvrtá vrstva je vrchná laminácia, ktorá zachováva kvalitu obrazu. Farba tak nebledne a farby zostanú krásne žiarivé a živé. Táto technológia tak prináša najvyššiu kvalitu fotografie na trhu oproti technológii Instax, Polaroid a ZINK papiera.



Odolnosť proti vode a odtlačkom

Vrchná laminácia chráni fotografie pred poškodením. Je odolná proti odtlačkom prstov, vode a vlhkosti a zároveň zabraňuje vyblednutiu farieb v čase vplyvom pôsobenia svetla na farby.

Jednoduché automatické ovládanie s LCD displejom

LCD displej ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie. Šetrí Vaše peniaze, pretože si pred tlačou môžete fotku najprv prezrieť a potom sa rozhodnúť, či chcete daný snímok vytlačiť, alebo nie. Mobilná aplikácia umožňuje vzdialené ovládanie fotoaparátu. Vďaka výkonnému automatickému blesku dosiahnete krásne fotografie aj pri slabšom osvetlení.

So zrkadlom sú selfie hračka

Fotoaparát je na prednej strane vybavený zrkadlom, ktoré oceníte pri robení selfie fotografií. Časovač a spúšť, ktoré sú ovládané cez aplikáciu, uľahčia skupinové fotenie na väčšiu vzdialenosť.

Buďte kreatívni a bavte sa!

V ponuke fotoaparátu je hneď niekoľko kreatívnych filtrov a režimov fotenia, a tak môžete snímky vytlačiť napríklad ako skicu, normálne, modrým, sepiovým alebo čiernobielym farebným nádychom.

Aplikácia Kodak Instant Print pre Android a iOS

Bezplatná aplikácia Kodak Instant Printer poskytuje široké možnosti úprav vrátane tlačenia viacerých obrázkov na jednu fotku do koláží. Ľahko tak vytvoríte prianie k narodeninám, vytlačíte fotografie pasového formátu alebo dokonca vizitky. Uvoľnite uzdu svojej fantázii a využite tiež možnosť zachytenia snímky z nahraného videa. Jedinečné okamihy len tak nezabudnete. Fotky je možné cez aplikáciu tlačiť priamo zo sociálnych sietí Facebook, Instagram alebo Google Photos.

Kľúčové vlastnosti:

Instantný fotoaparát s možnosťou tlače zo smartphonu alebo tabletu

Rozlíšenie fotografií 10 Mpx

Najvyššia kvalita tlače instantnej fotografie

Reprodukcia farieb dosahuje až 16,7 miliónov farieb

Fotografie odolné proti vyblednutiu farieb, odtlačkom prstov, vode, prachu

1,7 palcový LCD hľadáčik

Automatické ostrenie, expozícia a vyváženie bielej pre snímky vysokej kvality

Automatický blesk na fotenie v zlých svetelných podmienkach

Priama tlač fotiek zo sociálnych sietí Facebook, Instagram, Google Photos

Rozmer fotografie 7,62 x 7,62 cm

Bluetooth pripojenie - ukladanie a prenos obrázkov do smartfónu

Balenie obsahuje: Kodak Mini Shot Combo 3 Retro, micro USB kábel na nabíjanie

ParameterHodnota
VýrobcaKodak
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.