TRACER klávesnica GAMEZONE Stinger 87, herná, USB | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Tracer
Darček k objednávke
-6%

TRACER klávesnica GAMEZONE Stinger 87, herná, mechanická, USB, čierna, podsvietená

Elegantná a výkonná klávesnica s mechanickými tlačidlami a podsvietením. Drôtové pripojenie cez USB zabezpečuje spoľahlivý prenos dát. Klávesnica obsahuje aj multimediálne klávesy pre pohodlné ovládanie.

Akcia
41,48 € s DPH
44,33 €
34,57 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:41

EAN: 5907512863091

TRACER klávesnica GAMEZONE Stinger 87, herná, mechanická, USB, čierna, podsvietená

Kompaktná klávesnica TRACER Game Zone Stinger 87 je vybavená originálnymi mechanickými klávesmi (87) a najmodernejším osvetlením RGB LED. Klávesy zabudované v klávesnici svietia mnohými farbami s nastaviteľnou intenzitou a sú v nich zabudované špeciálne režimy osvetlenia. Materiály použité pri výrobe produktov Tracer GAMEZONE zaručujú dlhú životnosť aj pri veľmi intenzívnom používaní. Sú vybavené ďalšími funkciami a dokonale sa prispôsobia vašim potrebám.

Inteligentné podsvietenie

LED podsvietenie je tiež užitočným zvýraznením vybraných prvkov (napr. Tlačidlá, ovládacie prvky) a tiež spôsob, ako dať zaujímavý štýl. Výhody tohto riešenia najľahšie pocítite počas nočného sedenia pred počítačom, keď efektívne farebné podsvietenie, ktoré dodáva výrobku zaujímavý vzhľad, uľahčuje aj jeho používanie. Nastaviteľná intenzita podsvietenia umožňuje nastaviť funkciu podsvietenia podľa okolitých podmienok. Príliš intenzívne podsvietenie môže byť často rovnako nepríjemné ako príliš nízka úroveň alebo dokonca žiadne podsvietenie.

Technológia "ANTIGHOSTING" 

Už žiadne obmedzenia - tentoraz si nemusíte vyberať! Na klávesniciach s technológiou anti-ghosting možno stlačiť viacero klávesov súčasne a počítač ich všetky zaregistruje. Už žiadne oneskorenia spôsobené súčasným blokovaním klávesov WASD a smerových klávesov.

TECHNICKÉ PARAMETRE

Dĺžka kábla 1.5m
Typ klávesnice káblové pripojenie, hranie hier
prenos údajov USB
séria GameZone
Počítanie multimediálnych kľúčov 11
Mechanizmus mechanické
Stlačenie klávesu klasický
Podsvietenie klávesov viacfarebné
Opierka zápästia nie
rozbočovač USB nie
výstup na slúchadlá nie
zámok Win Lock áno
Anti-ghosting áno
Nastavenie intenzity podsvietenia 6 úrovní
Podpora makier nie
Odolnosť voči tekutinám nie

.

ParameterHodnota
VýrobcaTracer
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.