Oukitel WP7 Black | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Oukitel
Darček k objednávke
-33%

Oukitel WP7 Black

Konštrukcia:Dotykový displej; Typ displeja:IPS; Uhlopriečka displeja:6.5; Rozlíšenie displeja:2340 x 1080; Operačný systém:Android; Interná pamäť:128 GB; Operačná pamäť:8 GB; Integrovaný fotoaparát:s rozlíšením 15 a viac Mpix; Funkcie:Wi-Fi, BlueTooth, Predná kamera, Prisvetľovacia dióda, LTE, NFC, Čítačka odtlačkov prstov, Bezdrôtové nabíjanie, Dual SIM

Akcia
321,57 € s DPH
479,96 €
267,98 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:321

EAN: 6972940560941

Oukitel WP7 Čierny

Tento telefón bol vytvorený k používaniu v náročných podmienkach. Oukitel WP7 je vybavený úplným krytím proti vode a prachu IP68 a spĺňa vojenský štandard odolnosti MIL-STD-810G, vďaka ktorému ním nezamáva nízky tlak, kyslé prostredie, vlhkosť ani slnečná radiácia. Zvládne bez ujmy pády z výšky až 1,5 m a jeho displej kryje Gorilla Glass 3.



Fotoaparát s infračerveným nočným videním

Tma už vás nezastaví. Oukitel WP7 je vybavený trojitým zadným fotoaparátom s rozlíšením 48 + 8 + 2 Mpx a dedikovaným snímačom pre nočné videnie. Infračervená kamera zaistí, že uvidíte, čo sa okolo vás deje, aj za úplnej tmy a budete to môcť zaznamenať. Pre fanúšikov autoportrétu je telefón vybavený 16Mpx selfie kamerou s výkonnou umelou inteligenciou.



Vysoko kapacitná batéria

Na ubúdajúce percentá môžete v pokoji zabudnúť. Oukitel WP7 má skutočne obriu kapacitu batérie 8000 mAh, vďaka ktorej v úspornom režime vydrží dlhšie ako mesiac. Navyše podporuje rýchle 18W nabíjanie, takže na plnú kapacitu nebudete musieť čakať celý deň.


Výbava

Oukitel WP7 má výbavu, ktorú oceníte, nech už sa chystáte kamkoľvek. Navigačné systémy GPS, Glonass, Galileo a Beidou vás nenechajú v štichu a celosvetová podpora pásiem 4G vám umožní cestovať kamkoľvek. Vďaka NFC ním môžete platiť a k dispozícii vám dáva celý rad nástrojov, ako je lupa, olovnica, barometer, kompas alebo svietidlo.

ParameterHodnota
CertifikáciaIP68
Integrovaný fotoaparáts rozlíšením 15 a viac Mpix
Rozlíšenie displeja2340 x 1080
Konštrukcia
Odolné
Dotykový displej
VýrobcaOukitel
Funkcie
Dual SIM
LTE
Bezdrôtové nabíjanie
Prisvetľovacia dióda
Predná kamera
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.