Marvel's Spider-man: Ultimate Edition | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Marvel's Spider-man: Ultimate Edition

Nové dobrodružstvo pavúčieho muža na vás čaká. V Spider-Man: Ultimate Edition získate remasterovanú základnú hru, spolu s datadiskom Miles Morales. Pre konzoly: PS5
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719803195

Dve hry dvaja pavúčí muži

V Marvel's Spider-Man: Ultimate Edition dostanete ako vylepšenú základnú hru, tak aj datadisk Miles Morales, voľne nadväzujúci na príbeh pôvodnej hry. V oboch prípadoch sa môžete tešiť na prepracovaný súbojový systém a hojdanie sa po sieťach, ktoré je spracované s pokročilou fyzikou pohybu. Pridáva sa aj raytracing pre ešte úžasnejší vizuálny zážitok. 

Podmanivý príbeh

Peter Parker už je Spider-Manom nejaký ten piatok. Je starší, skúsenejší a s hlavnými záporákmi má už akú-takú históriu. Keď sa však objaví nový gang Démonov, vedený neznámym zloduchom, musí Peter zistiť pravdu. Čaká na vás prepracovaný príbeh, v ktoro bude niekedy ťažké rozoznať priateľa od nepriateľa.

Datadisk Miles Morales vás naopak postaví do úlohy úplného nováčika. Petrov priateľ Miles len nedávno získal pavúčie schopnosti a učí sa, čo vlastne znamená byť pavúčim mužom a ochrancom New Yorku. Čoskoro sa však objaví hrozba, ktorá ho donúti nekráčať v šľapajách svojho mentora, ale nájsť si vlastnú cestu.

Dynamický súbojový systém

Marvel's Spider-Man prichádza s prepracovaným súbojovým systémom, v ktorom ovládnete nielen rôzne kombinácie úderov, ale aj vychytáviek, ktoré dokáže vymyslieť len geniálna myseľ Petra Parkera. Ovládnite silu jedného z najznámejších komixových hrdinov a staňte sa Spider-Manom.

Nový Spider-Man si so sebou nenesie len nové bojové pohyby, ale aj schopnosti, o ktorých sa "starému" pavúčiemu mužovi ani len nesnívalo. Ovládnite ich a naučte sa ich používať k zastaveniu zločinu v uliciach New Yorku.

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS5

Žáner: Akcia

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.