COTEetCI silikonový športový remienok pre Apple watch 42 / 44 mm ihličnatá zelená | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

COTEetCI
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

COTEetCI silikonový športový remienok pre Apple watch 42 / 44 mm ihličnatá zelená

Zelený (ihličnatá zelená) športový silikónový remienok pre Apple Watch 42/44 mm.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 6923869251304

COTEetCI silikónový športový remienok pre Apple watch 42 / 44 mm ihličnatá zelená


COTEetCI silikónový športový remienok je navrhnutý pre Apple Watch s rozmermi 42/44 mm a ponúka kombináciu praktickosti a štýlu pre používateľov smart hodiniek. Jeho farebná varianta v odtieni ihličnatej zelenej dodáva hodinkám živý a športový vzhľad. Tento remienok je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je pružný, mäkký a odolný voči poveternostným podmienkam. Jeho dizajn a materiál sú ideálne pre športové aktivity, pretože je ľahký a pohodlný na nosenie aj po dlhšiu dobu.

Jeho univerzálny štýl a precízne vypracované detaily umožňujú rýchlu a jednoduchú výmenu remienka. Tento športový remienok je tiež odolný voči vode a ľahko sa udržiava čistý. Pre tých, ktorí vyhľadávajú spoľahlivý, odolný a zároveň štýlový doplnok pre svoj Apple Watch určený pre aktívny životný štýl, je COTEetCI silikónový športový remienok v odtieni ihličnatej zelenej vynikajúcou voľbou.

COTEetCI silikónový športový náramok


COTEetCI silikónový športový náramok pre Apple watch 42/44 mm

Športový silikónový náramok pre šikovné hodinky Apple watch. Je pevný a odolný voči vlhkosti, je teda vhodný na šport a iné outdoorové činnosti. Veľmi pohodlne sedí na zápästí a ľahko sa vymieňa, môžete tak ľahko prispôsobiť vzhľad vášmu aktuálnemu outfitu.

Technické špecifikácie

Materiál: silikón

Pre: Apple Watch 42/44 mm

ParameterHodnota
VýrobcaCOTEetCI
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.