Mafia Trilogy PS4 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Mafia Trilogy PS4

Hra na konzolu PS4, PS5

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5026555428354

Rodina nadovšetko

Tri príbehy, jedna spoločná téma - rodina. Posvätné slovo pre každého gangstra. Česť, rešpekt, peniaze, ale aj zrada, tým všetkým si členovia mafie prechádzajú denne. Ponorte sa do troch príbehov, ktoré začali dnes už legendárnym titulom Mafia: The City of Lost Heaven. Thomas Angelo, Vitto Scaletta a Lincoln Clay už na vás čakajú v tejto vylepšenej hernej edícii.

Herná klasika

Prvé dva diely trilógie malo na starosti české herné štúdio Illusion Softworks, neskôr 2K Czech a dnes patria medzi najoceňovanejšie diely a to nie len v tejto sérií. Prežite nezabudnuteľný herný zážitok, teraz v novom grafickom kabáte.

Mafia: Definitive Edition

Najväčším ťahákom tejto trilógie je rozhodne Mafia: Definitive Edition. Kompletný remake prvého dielu prináša nielen špičkovú grafiku, ale aj moderné herné možnosti. Zážitok prehĺbi aj český dabing s veľkými hereckými menami, ktoré si zopakujú svoje úlohy.

Technické špecifikácie:

Platforma: PS4

Žáner: Akcia

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.