TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueCam
Darček k objednávke

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

TrueCam M9 GPS 2.5K s radarovým upozornením je vaším spoľahlivým spoločníkom na cestách. S vysokým rozlíšeným záznamu 2.5K, GPS sledovaním a upozornením na rýchlostné radary vás udrží v bezpečí.

161,78 €s DPH
134,82 €bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:161

EAN: 8594175355451

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

TrueCam M9 GPS 2.5K zaznamenáva vo vysokom rozlíšení 2.5K a má integrované GPS s radarovým upozornením. S uhlom záberu 150° a 2" LCD displejom je to skvelý spoločník na cestách. Superkondenzátor poskytuje spoľahlivú batériu, a výhodou je slovenské menu a jednoduchá inštalácia s magnetickým držiakom. S kamerou TrueCam M9 GPS 2.5K nebudete mať žiadne prekvapenia na cestách.


Zdolávajte náročné cesty s istotou

TrueCam M9 GPS 2.5K vám poskytne bezpečie na cestách. S vynikajúcim rozlíšením 2560 × 1440 a rýchlosťou 30 sn./s dokáže zaznamenať jasné obrazy, dokonca aj v ťažkých podmienkach. S funkciou WDR vyrovná ostré kontrasty, čo je užitočné pri prechodoch cez tunely a stretávaní sa so svetlami. Nočný režim zabezpečuje výborný výkon za tmy, a uhol záberu 150° zachytí celú scénu. H.265 kompresia zabezpečuje kvalitu pri zachovaní dostatku úložného miesta na vašej karte.


TrueCam M9 GPS 2.5K vám poskytuje dokonalý prehľad na cestách

Ak vám pokuty za rýchlu jazdu spôsobujú finančné problémy, tento kamerový systém s integrovaným GPS modulom na detekciu radarov je pre vás to pravé. Jeho rozsiahla databáza obsahuje viac ako 50 000 rýchlostných radarov a červených svetiel na celom svete a neustále sa aktualizuje, takže vám poskytuje aktuálne informácie. Vďaka Wi-Fi spojeniu s mobilnou aplikáciou môžete jednoducho nastaviť kameru alebo prenášať videá medzi zariadeniami. Interný GPS modul zaznamenáva aj vašu rýchlosť a trasu pre ďalšie informácie o vašich cestách.


Mnoho funkcií v malom tele

TrueCam M9 GPS 2.5K sa vyníma svojím praktickým 2“ LCD displejom s rozlíšením 320 × 240 bodov, ktorý zabezpečuje jasné zobrazovanie informácií. Jeho tachometer z internej GPS informuje o rýchlosti. Kamera má funkcie parkovacieho režimu, G-senzora, záznamu do slučky a ochrany záznamu. Vďaka superkondenzátoru je odolná voči teplotným výkyvom a poskytuje dlhú životnosť. Kameru možno jednoducho inštalovať s magnetickým úchytkom a prispôsobiť ďalšími doplnkami.


Príslušenstvo

Magnetický GPS modul 

Magnetický 3M držiak 

Adaptér s extra USB výstupom 

Napájací micro USB kábel 

Micro SD/USB adaptér 

Náhradná 3M nálepka (2 ×) 

3M držiak na uchytenie kábla (5 ×)

 Ochranný obal

 USB kábel k aktualizácii 

GPS modulu Návod


Typ rozlíšenia: 2,5K 

Maximálne rozlíšenie videa: 2560 × 1440 bodov 

Veľkosť: LCD 2″ (320 × 240 px) 

USB: nie

HDMI výstup: nie 

Typ výmennej pamäte: MICRO SDHC/SDXC (až 128 GB) 

Vodotesnosť: nie 

Outdoor/vonkajší: nie 

Šírka: 69 mm / Výška: 45 mm / Hĺbka: 34 mm 

Hmotnosť: 64 g 

 360° kamera: nie

ParameterHodnota
VýrobcaTrueCam
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.