Goppion Caffe Dolce - zrnková (250g) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

KÁVA GOPPION DOLCE zrno 250G

Káva Goppion Dolce v zrnách predstavuje výnimočnú taliansku kávu, ktorá zaručuje lahodný a bohatý kávový zážitok pri každom dúšku.

Akcia
7,89 € s DPH
9,50 €
6,57 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:7

EAN: 8009360229047


Od roku 2016, s novým balením a dizajnom sa tento blend aj oficiálne premenoval na DOLCE pre jeho charakteristiku: sladkú chuť.

Táto sladká chuť je charakteristická vďaka exkluzívnej, vysoko kvalitnej káve Arabica. Presné zloženie tejto zmesi pozostáva z 90 % kávy Arabica z Etiópie, Brazílie, Guatemaly a Hondurasu, zatiaľ čo zvyšných 10 % tvorí výberová Robusta z oblasti Flores, nachádzajúcej sa na ostrovoch Sunda ležiacich medzi Indickým a Pacifickým Oceánom. V tejto oblasti rastie najkvalitnejšia Robusta na svete.


Výsledok je mäkká zamatová chuť s plným telom. Po dopití zanecháva príjemnú chuť s tónmi kakaa, ovocia a mliečnej čokolády.

Táto káva je ideálna pre použitie v špecializovaných kaviarňach, cukrárňach a v podnikoch s najvyššou kvalitou stravovania. Je vhodná na prípravu espressa, ale aj mliečnych, prípadne ľadových nápojov.

ParameterHodnota
ZnačkaGoppion
Hmotnosť250 g
Forma kávyZrnková káva
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.