HP Bluetooth Headset 500 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Hewlett - Packard
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

HP Bluetooth Headset 500

Bezdrôtové slúchadlá HP s konektivitou cez Bluetooth poskytujú bezprostredný zážitok bez káblov. Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel, zabudovaný mikrofón a funkcia sklápania. Pre väčšie pohodlie sú ušnice špeciálne prispôsobené a vystlané mäkkým materiálom. Dlhá výdrž batérie 16-20h. Nabíjanie pomocu USB kábla. 

Pozrieť podobné produkty

EAN: 194850513480

HP Bluetooth Headset 500

HP Bluetooth Headset 500 je elegantný a výkonný bezdrôtový slúchadlový systém, ktorý vám umožní pripojiť sa k vašim inteligentným zariadeniam pomocou Bluetooth technológie a zažiť kvalitný zvuk bez zbytočných káblov. Tento headset v čiernej farbe je vyrobený z kvalitných materiálov a disponuje ergonomickým tvarom, ktorý sa prispôsobí vašim ušiam pre pohodlné počúvanie aj po niekoľkých hodinách. Mäkké náušníky a skladacia časť slúchadiel zaručujú pohodlné používanie a jednoduché skladovanie pri cestovaní alebo prenášaní slúchadiel.  S technológiou redukcie hluku si budete môcť vychutnávať svoju obľúbenú hudbu alebo hovory s najbližšími či kolegami s minimálnym rušením okolia. HP Bluetooth Headset 500 majú tiež funkciu ovládania hovorov a hudby, čo znamená, že môžete jednoducho prijímať hovory alebo prepínať medzi skladbami bez potreby načiahnutia sa k vášmu telefónu. Ovládacie prvky na úpravu hlasitosti sa nachádzajú na slúchadlách a zabudovaný mikrofón umožňuje komunikáciu bez potreby ďalšieho príslušenstva. S výdržou batérie až 16-20 hodín vám tento headset poskytne dlhé hodiny nepretržitého počúvania, a to vďaka rýchlemu nabíjaniu cez USB-C kábel. HP Bluetooth Headset 500 je vďaka svojim vlastnostiam a jednoduchému dizajnu ideálny doplnok pre každodenné použitie v práci, doma alebo na cestách.

ParameterHodnota
VýrobcaHewlett - Packard
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.