Baseus bezdrátová nabíječka s digitálním LED displejem bílá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Baseus
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Bezdrôtová nabíjačka Baseus s digitálnym LED displejom biela

Druh príslušenstva:Nabíjačky
Pozrieť podobné produkty

EAN: 6953156281493

Baseus Digitálny LED displej 10W

Ak vás už nebaví neustále rozmotávať a následne pripájať nabíjací kábel k telefónu, spríjemnite si život a začnite používať bezdrôtovú nabíjačku Baseus Digital LED Display. Na prvý pohľad vás zaujmú jej kompaktné rozmery 104 × 99 × 10 mm, nízka hmotnosť 66 g a štýlový dizajn, ktorý sa bude skvele vynímať na stole alebo poličke vo vkusne zariadenom interiéri každej miestnosti. Energia sa prenáša pomocou vyladenej bezdrôtovej technológie Qi. Úplne teda stačí položiť mobilný telefón na nabíjací stojan a užiť si chvíľu pokoja bez rozmýšľania - kontakt kábla je už dlho poškodený, dúfajme, že nabíjanie nebude prerušené. Zariadenie má výkon 10 W a celkový nabíjací prúd 2 A, takže sa môžete spoľahnúť na naozaj spoľahlivé a plynulé zásobovanie šťavou. Okrem toho sa vďaka 8 mm nabíjacej vzdialenosti nemusíte obávať nabíjania telefónu, ktorý sa dodáva s ochranným puzdrom. Preto na nič nečakajte a zaobstarajte si elegantnú technologickú pomôcku, ktorá vám ušetrí nervy a drahocenný čas.

Kľúčové vlastnosti:

  • Celkový nabíjací prúd 2A spolu s výkonom 10 W zabezpečuje spoľahlivé a plynulé nabíjanie mobilného telefónu
  • LED displej poskytuje jasnú indikáciu napätia a napájania
  • Vysokokvalitné PC a silikónové podložky pre maximálnu odolnosť a stabilitu
  • Technológia Qi na pohodlné nabíjanie bez kábla
  • Snímač teploty zabezpečuje optimálnu kontrolu teploty a v prípade nadmerného prehriatia zariadenie vypne

Odolné telo

Bezdrôtová nabíjačka Baseus s digitálnym LED displejom je vyrobená z vysokokvalitného materiálu PC, aby odolala nepriaznivým vonkajším vplyvom. Výhodou sú aj silikónové podložky, ktoré účinne zabraňujú skĺznutiu nabíjačky z povrchu nábytku nad ňou.

Bezpečnosť na prvom mieste

Detektor kovových predmetov, ochrana proti preťaženiu, ochrana proti skratu a bezpečnostný snímač, ktorý monitoruje optimálnu teplotu, zaisťujú bezpečnosť vášho zariadenia aj samotnej domácnosti - v prípade nadmerného prehriatia sa bezdrôtová nabíjačka automaticky vypne. Zariadenie tiež automaticky zastaví nabíjanie telefónu, ak zaregistruje, že je dostatočne nabitý, čím chráni životnosť batérie.

Prehľad stavu nabíjania

Nabíjačka sa napája pomocou pripojeného 1,2 m kábla USB/Lightning (je súčasťou balenia) - nabíjačku tak môžete umiestniť na vyšší povrch, napríklad na konferenčný stolík alebo nižšie police. Zároveň vás poteší vkusne integrovaný LED displej, ktorý vám poskytne prehľad o nabíjacom výkone a napätí.

Dokáže sa prispôsobiť

Vďaka veľkej nabíjacej cievke sa nemusíte starať o polohu mobilného telefónu na nabíjacej ploche - nabíjanie bude stabilné bez ohľadu na to, akým smerom je zariadenie otočené.

.
ParameterHodnota
VýrobcaBaseus
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.