Páska 6mmx7m biela/čierne písmo D1 Dymo | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Páska 6mmx7m biela/čierne písmo D1 Dymo

 

Páska 6 mm x 7 m s bielym pásom a čiernym písmom značky D1 Dymo je etiketovacia páska navrhnutá pre použitie v tlačiarňách Dymo.

Akcia
15,97 € s DPH
19,96 €
13,31 € bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:15

EAN: 5411313436137

Páska 6mmx7m biela/čierne písmo D1 Dymo


Páska 6mmx7m biela/čierne písmo D1 Dymo


Semi-permanentné pásky odolné voči vode, olejom, organickým zlúčeninám. Podkladová páska, text a lepidlo odolávajú teplotám -30 °C až do +150 °C. Majú dobrú priľnavosť na ABS, PVC, PE, Acrylic, sklo, drevo, papier a nerezovú oceľ. Sú určené pre Dymo zariadenia. Šírka 9mm, dĺžka 7 m. Páska 6 mm x 7 m s bielym pásom a čiernym písmom značky D1 Dymo je etiketovacia páska navrhnutá pre použitie v tlačiarňách Dymo. Farba: Biely pás s písmom v čiernej farbe, čo zabezpečuje kontrastné a dobre čitateľné označenie. 


Typ pásu: Patria do série D1 od značky Dymo, čo znamená, že sú navrhnuté pre konkrétnu kompatibilitu s tlačičkami tejto značky. Použitie: Ideálne pre označovanie a štítkovanie v rôznych prostrediach, vrátane kancelárií, dielní alebo domácností.

ParameterHodnota
Farba písmaČierna
ZnačkaDymo
Dĺžka7 m
Šírka6 mm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.