Goppion Caffe Dolce - zrnková (1kg) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

KÁVA GOPPION GRAN MISCELA DOLCE zrno 1000g

Gran Miscela Dolce je charakterizovaná svojou jemnou sladkosťou a miernou horkosťou, ktorá je vyvážená plnou a bohatou chuťou. 90 % Arabica, 10 % Robusta

Akcia
27,45 € s DPH
32,29 €
22,87 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:27

EAN: 8009360020118

GOPPION GRAN MISCELA DOLCE zrno 1000g


Presné zloženie pozostáva z 90 % kávy Arabica z Etiópie, Brazílie, Guatemaly a Hondurasu, 10 % tvorí výberová Robusta z oblasti Flores, na ostrovoch Sunda. Po dopití zanecháva príjemnú zamatovú chuť s tónmi kakaa, ovocia a mliečnej čokolády. Výsledok je mäkká zamatová chuť s plným telom.

Táto sladká chuť je charakteristická vďaka exkluzívnej, vysoko kvalitnej káve Arabica. Presné zloženie tejto zmesi pozostáva z 90 % kávy Arabica z Etiópie, Brazílie, Guatemaly a Hondurasu, zatiaľ čo zvyšných 10 % tvorí výberová Robusta z oblasti Flores, nachádzajúcej sa na ostrovoch Sunda ležiacich medzi Indickým a Pacifickým Oceánom. V tejto oblasti rastie najkvalitnejšia Robusta na svete.

Caffè Speciali Certificati (certifikovaná špeciálna káva) - je osvedčenie pre výrobky vydané konzorciom pre záruku a ochranu kvality v celom dodávateľskom reťazci kávy, od poľnohospodárov až po spotrebiteľov. Táto skratka je na očíslovanej holografickej nálepke, ktorá identifikuje výrobok a spája ho so zodpovedajúcim nákupom surovín.

ParameterHodnota
ZnačkaGoppion
Hmotnosť1000 g
Forma kávyZrnková káva
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.