Samsung Galaxy S21 Ultra (G998), 256 GB, 5G, DS, EU, černá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Samsung
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Samsung Galaxy S21 Ultra (G998), 256 GB, 5G, DS, EÚ, čierna

Konštrukcia:Dotykový displej; Uhlopriečka displeja:6,8"; Operačný systém:Android; Operačná pamäť:12 GB; Interná pamäť:256 GB; Typ displeka:AMOLED; Rozlíšenie displeja:3200 x 1440; Certifikácia:IP68
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806090887307

Obr. Dosud nejodolnější sklo Gorilla Glass 1551297a

Zatiaľ najodolnejšie sklo Gorilla Glass

Ide o najodolnejšie ochranné sklo Gorilla Glass pre smartfóny, ktoré je navrhnuté na maximálnu ochranu pred poškodením prednej a zadnej strany.

Obr. Pořizujte dechberoucí portréty přímo z 8K videa 1551297b

Snímajte úchvatné portréty priamo z videa 8K

video s rozlíšením 8K je najvyššie rozlíšenie dostupné v smartfóne - má 4x viac pixelov ako 4K. Nahrávajte v rozlíšení 8K pri 24 snímkach za sekundu a získajte ostré zábery, ktoré vyzerajú lepšie ako v kine. Potom ho môžete okamžite nahrať a pozrieť si ho na YouTube. Pomocou funkcie 8K Video Snap potom môžete ukladať úžasné fotografie vo vysokom rozlíšení priamo z videa 8K. Nemusíte si teda vyberať medzi natáčaním videa a fotografovaním.

Obr. Plynulé a stabilní, ale pořádně akční 1551297c

Hladký a stabilný, ale poriadne akčný

Zapnite superstabilizáciu a Galaxy S21 Ultra 5G bude natáčať videá ako akčná kamera. Stabilizácia s umelou inteligenciou eliminuje chvenie a ponúka plynulosť ako gimbal pri natáčaní videa v pohybe. Veľmi plynulé video s frekvenciou 60 FPS ponúka dynamickú snímkovú frekvenciu, takže zábery sú veľmi plynulé aj pri slabom osvetlení. Automaticky upravuje snímkovú frekvenciu tak, aby bola kvalita videa dokonalá vo dne aj v noci.

Obr. Ořezávejte, foťte, projevte se 1551297d

Orezávajte, fotografujte, vyjadrujte sa

fotoaparát s rozlíšením 108 Mpx zachytí toľko detailov, že si môžete priblížiť ďalšie a ďalšie zábery. Kvalita tohto fotoaparátu ponúka bohaté farebné údaje, aby detaily a odtiene zodpovedali skutočnosti. Nevyblednú ani na slnku. Revolučný systém dvojitého zoomu teraz zoomuje rýchlejšie, plynulejšie a ostrejšie ako akýkoľvek iný zoom v rade Galaxy.7 A keď to skombinujete s úplne novou funkciou Zoom Lock, zábery budú stabilnejšie ako kedykoľvek predtým. Portréty s novou tvárou Režim Portrét na úrovni štúdia je teraz posilnený o umelú inteligenciu, aby vaše fotografie mali ideálne osvetlenie. Analyzuje tváre, uhly a smer osvetlenia a mapovanie hĺbky ostrosti. Snímač Bright Night predstavuje našu najväčšiu revolúciu v oblasti fotografovania pri slabom osvetlení. Zachytáva živé, žiarivé farby v tmavej noci. Snímajte ostré snímky rýchlejšie, s oveľa menším šumom a ovládajte rýchlosť uzávierky.

Obr. Dosud nejrychlejší čip v Galaxy 1551297e

Zatiaľ najrýchlejší čip v Galaxii

Prvý 5nm procesor Galaxy ponúka neuveriteľný výkon a vysokú rýchlosť. Táto výnimočná aktualizácia znamená vyššiu rýchlosť učenia a vyššiu inteligenciu pre Galaxy S21 Ultra 5G vo všetkých oblastiach. Chat na veľkej obrazovke v službe Google Duo je nový spôsob, ako zostať v kontakte so skupinou priateľov a blízkych. Je kompatibilná s rôznymi zariadeniami, takže môžete byť ľahko nablízku tým, na ktorých vám záleží, jediným ťuknutím. Funkcia Motion Mirror umožňuje premietnuť telefón na televízor, aby ste mohli cvičiť podľa tréningového plánu. Svoje pohyby uvidíte hneď vedľa trénera.

Obr. Pěkně pod zámkem 1551297f

Pekne pod zámkom a kľúčom

Bezpečnostná platforma Knox poskytuje vysokú úroveň zabezpečenia, chráni telefón pred čipom a poskytuje väčšiu dôveru v zabezpečenie údajov a oprávnení aplikácií. Obsahuje aj službu Samsung Knox Vault, ktorá chráni vaše biometrické autentifikačné údaje. Väčšia ultrazvuková čítačka odtlačkov prstov zlepšuje rozpoznávanie prstov s oneskorením a na sucho, takže odomykanie je rýchle a presné.

Obr. Celodenní výdrž překonala sama sebe 1551297g

Celodenná výdrž prekonala samu seba

Inteligentná batéria v telefóne Galaxy S21 Ultra 5G vydrží viac ako jeden deň, a to aj pri pripojení 5G. S maximálnou kapacitou 5 000 mAh kombinuje nový energeticky úsporný displej a procesor, ktorý vydrží pracovať viac ako 24 hodín. Superrýchle nabíjanie zaručuje viac ako 50 % nabitie len za 30 minút pomocou 25W cestovnej nabíjačky. Rýchle bezdrôtové nabíjanie 2.0 vám dodá rýchly prílev energie aj bez kábla. Bezdrôtové zdieľanie energie vám umožní nabíjať Galaxy Buds, smart hodinky alebo telefón priateľa pomocou vášho telefónu.

Obr. Hyperrychlé 5G 1551297h

Hyperrýchly 5G

Hyperrýchly 5G vám umožní stiahnuť celú sériu obľúbeného seriálu v okamihu. Naša prémiová čipová súprava kompatibilná s 5G vám zaručí, že budete pri každom sťahovaní a odosielaní o krok vpred. Hyperfast Wi-Fi, prvé Wi-Fi 6E na svete, poskytuje vysoké rýchlosti, aby ste zostali bezpečne a spoľahlivo pripojení. Vďaka 120 Hz displeju získate rýchlu odozvu na dotyk aj plynulú akciu. Keď k tomu pridáš 5G a Wi-Fi 6E, aby si bol pripojený v reálnom čase, tvoje hranie bude na novej úrovni. Nový prioritný režim v nástroji Game Booster sa postará o to, aby vás nič nerušilo pri sústredení, a maximalizuje výkon Galaxy S21 Ultra 5G blokovaním hovorov a oznámení. Je optimalizovaná pre Unity Engine a jej sofistikovaná umelá inteligencia monitoruje používanie zariadenia a automaticky upravuje nastavenia pre čo najlepší herný zážitok. Reguluje teplotu, spotrebu energie a využitie pamäte počas hrania hier.

Obr. Váš telefon na vašem PC 1551297i

Telefón v počítači

Využívajte výhody pohodlného spúšťania mobilných aplikácií priamo v počítači so systémom Windows 10. Pripnite si aplikácie do ponuky Štart alebo na panel úloh, aby ste k nim mali ľahký prístup, a pustite sa do práce. Stačí pripojiť telefón Galaxy k aplikácii Váš telefón.

Technické špecifikácie

  • Displej: 6,8" zakrivený Quad HD+ Dynamic AMOLED
  • Rozlíšenie displeja: 1440 x 3200 px
  • Procesor: Samsung Exynos 2100
  • Počet jadier: 8
  • Frekvencia jadier: 1x 2,9 GHz Cortex-X1, 3x 2,80 GHz Cortex-A78, 4x 2,2 GHz Cortex-A55
  • Grafický čip GPU: Mali-G78 MP14
  • Operačný systém: Android
  • Operačná pamäť: 12 GB
  • 256 GB internej pamäte
  • Podpora pamäťových kariet: Nie
  • Zadný fotoaparát: 12+108+10+10 Mpx
  • Predný fotoaparát: 40 MP
  • Blesk: Áno
  • Bluetooth: 5.0
  • Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
  • Verzia USB: USB-C
  • Duálna SIM / typ karty SIM: Áno, nanoSIM + eSIM
  • 5G: Áno
  • Kapacita batérie: 5000 mAh
  • Senzory: gyroskop, akcelerometer, proximity, svetlo, digitálny kompas, barometer
  • FM rádio: Nie
  • Ďalšie vlastnosti: Corning Gorilla Glass Victus™, IP68
  • Výška: 165,1 mm
  • Šírka: 75,6 mm
  • Hĺbka: 8,9 mm
  • Hmotnosť: 229 g
.
ParameterHodnota
VýrobcaSamsung
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.