Returnal - PS5 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Returnal - PS5

Pre zariadenia:Playstation 5
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719813897

Odhaľte tajomstvo pod povrchom

Astronautka Selene sa po havárii ocitá na planéte, kde je všetko v časovej slučke a smrť tu číha na každom kroku. Kľúčom ku všetkému môžu byť ruiny zvláštnej starodávnej civilizácie. Dokážete spolu so Selene prelomiť slučku a utiecť, alebo svet Returnalu zlomí vás?

V štýle Rogue-like

Každý cyklus prináša nový svet, nové vybavenie a nové výzvy. Adaptujte sa a prežite vo svete, ktorý vám ide po krku. Vdaka procedurálnej generácii prináša Returnal zážitok na množstvo hodín a je len na vás, koľko zábavy z toho vyťažíte. Vždy iná výzbroj vás núti rozmýšľať takticky a meniť prístup k boju s každým ďalším "cyklom". 

Smrť na vás čaká

Meniaci sa svet Returnalu je plný hrozivých nepriateľov, ktorí preveria nielen vaše reflexy, ale aj vôľu prežiť. Smrť tu nie je nič nové a je len na vás, ako sa s výzvou popasujete. Jedno je však isté, čaká na vás nadupaná jazda plná akčných momentov. 

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS5

Žáner: Akcia

Multiplayer: Áno (Online funkcie vyžadujú predplatné PS Plus)

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.