Oukitel WP10 Black | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Oukitel
Darček k objednávke

Oukitel WP10 Black

Konštrukcia:Dotykový displej 2400 x 1080 Operačný systém:Android; Interná pamäť:128 GB; Operačná pamäť:8 GB; Integrovaný fotoaparát:s rozlíšením 15 a viac Mpix; Funkcie:Wi-Fi, GPS, BlueTooth, Predná kamera, Prisvetľovacia dióda, LTE; Počet jadier:8

548,98 €s DPH
457,48 €bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:548

EAN: 6972940567612

Oukitel WP10 Black

Sú vaše dni naplnené nefalšovaným dobrodružstvom, či náročným pracovným nasadením? Potom k vášmu srdcu určite prirastie odolný telefón Oukitel WP10, ktorý je pre tento životný štýl ako stvorený. Okrem rôznych certifikátov odolnosti disponuje napríklad štvornásobnou zadnou kamerou aj podporou 5G frekvencií, vďaka čomu si internet vychutnáte vždy v plnej sile. A navyše má telefón Oukitel WP10 rekordnú kapacitu batérie na úrovni 8 000 mAh. Telefón je vodoodolný podľa stupňa krytia IP68. Zvládne tak ponorenie do hĺbky až 1,5 metra na 30 minút. Vďaka stupňu krytia IP69K inteligentný telefón Oukitel WP10 vydrží aj pôsobenie piesku, špiny a odolá prachu. Vojenský štandard MIL-STD-810G zase udáva, že telefón prežije i pády z výšky 1,5 metra.


FuullView displej s veľkou uhlopriečkou

6,67“ displej s rozlíšením 2 400 × 1 080 pixelov zobrazuje všetko dokonale čisto a so živými farbami. Vďaka vysokému jasu displeja nie je pre Oukitel WP10 problém ani zobrazenie na priamom slnku. Samotný FullView displej priam nabáda na sledovanie videí, alebo hranie hier.


Výborný štvornásobný fotoaparát od Sony

Momentky, portréty, panoráma, či rozmanité videá. To všetko je možné na telefóne Oukitel WP10 zhotoviť pomocou veľmi dobrej štvornásobnej kamery. Hlavnú úlohu hrá 48 Mpx čip od Sony so svetelnosťou f/1.79, ktorý ďalej podporuje 13 Mpx širokouhlá kamera. Poteší vás možnosť zhotovovania kvalitných portrétov s efektne rozostreným pozadím, alebo zachytenie detailných makro snímok. Dôležitú úlohu pri telefóne Oukitel WP10 hrajú aj pokročilé algoritmy s možnosťou pridania HDR efektov, vyladený nočný režim, alebo možnosť natáčať 4K video pri 30 FPS.

Dostatok energie

Bežné batérie telefónov v tejto cenovej kategórii vydržia približne jeden deň aktívneho používania, čo je pre náročných používateľov neprijateľná hodnota. Inteligentný telefón Oukitel WP10 je osadený akumulátorom s neskutočnou kapacitou 8 000 mAh, čo vystačí pokojne aj niekoľko dní prevádzky bez nabíjania.

Podpora 5G

Ak sa neustále pohybujete v teréne, tak sa určite potešíte, že inteligentný telefón Oukitel WP10 naplno využíva možnosti nových 5G mobilných sietí. Vďaka tomu môžete ľubovoľne streamovať video, alebo prenášať veľké objemy dát.

Presná navigácia

Telefón Oukitel WP10 je vybavený kombináciou štyroch satelitných systémov. Konkrétne ide o GPS, Galileo, Glonass a Beidou. Vďaka tomu sa nestratíte nikde na svete.

Krytie IP68 a MIL-STD-810G

Na telefón Oukitel WP10 sa môžete spoľahnúť v akomkoľvek prostredí. Dokonca prežije i 30 minút vo vode. Ide tak o dokonalého spoločníka pre všetkých outdoorových nadšencov, alebo aktívnych športovcov. Mobilný telefón Oukitel WP10 chráni sklo Corning Gorilla Glass 3 a disponuje odolnosťou proti pádu z výšky 1,5 m podľa štandardu MIL-STD 810G.

Výkonný čip a 8 GB RAM

Vnútri inteligentného a odolného telefónu Oukitel WP10 pulzuje osemjadrový procesor MT6873, ktorý pracuje až na 2 GHz frekvencii. Ide o výkonný procesor so stabilným chodom, s pomocou ktorého si bez problémov zahráte najrôznejšie hry.

ParameterHodnota
CertifikáciaIP68
Integrovaný fotoaparáts rozlíšením 15 a viac Mpix
Konštrukcia
Odolné
Dotykový displej
Operačný systémVlastní
Uhlopriečka displeja6,7“
VýrobcaOukitel
Funkcie
Dual SIM
LTE
Prisvetľovacia dióda
Predná kamera
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.