Detský pršiplášť - Frozen | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Detský pršiplášť - Frozen

Nečakaný dážď neovplyvníte, ale môžete zabrániť zmoknutiu vašej malej princeznej. Detský pršiplášť s motívom populárnej animovanej rozprávky Frozen poteší každé dievčatko. Pršiplášť je krásnej modrej farby a vyrobený z vodeodolného plastového materiálu. Vhodný pre deti vo veľkosti 128-140 cm.

3,30 €s DPH
2,75 €bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8595054262549

Žiadné nepriaznivé počasie nepokazí naplánovaný výlet alebo dovolenku. Jednoducho nesmiete zabudnúť na pršiplášť, ktorý zabraní nežiaducému zmoknutiu vašeho dievčatka.


Detský pršiplášť pre malé princezné sa stane skvelým spoločníkom na každom výlete aj vďaka jeho veľkosti a uskladneniu. Pršiplášť je vyrobený z vodeodolného materiálu, v modrej farbe a navyše s motívom populárnej animovanej rozprávky Frozen.


Pršiplášť má tvar ponča, ktorý ľahko prevlečiete cez hlavu. Na boku sa nachádzajú dve bočné vrecká so zapínaním na cvočky a taktiež obsahuje aj reflexné prvky. 


Vhodná veľkosť je pre deti od 128-140 cm. Farba: Modrá.

ParameterHodnota
Veľkosť128-140 cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.