Smart Hodinky Xblitz Kids Watch ME ružové | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-58%

Smart Hodinky Xblitz Kids Watch ME ružové

Chytré hodinky Xblitz Watch Me Kids sú nielen krásnym doplnkom pre vaše dieťa, ale aj zárukou jeho bezpečnosti. Hodinky sa používajú nielen na meranie času - slúži aj ako GPS vysielač, takže môžete vždy vidieť, kde sa vaše dieťa nachádza.

Akcia
16,79 € s DPH
39,98 €
13,99 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:16

EAN: 5902479670942


Xblitz Kids Watch ME hodinky


Chytré hodinky Xblitz Watch Me Kids sú nielen krásnym doplnkom pre vaše dieťa, ale aj zárukou jeho bezpečnosti. Hodinky sa používajú nielen na meranie času - slúži aj ako GPS vysielač, takže môžete vždy vidieť, kde sa vaše dieťa nachádza.

Vďaka SIM karte umiestnenej v Xblitz Watch Me môžete pomocou špeciálnej telefónnej aplikácie zistiť, kde sa vaše dieťa nachádza. Dieťa vám navyše môže poslať signál SOS a zariadenie vás informuje, keď je batéria takmer vybitá. Používanie hodiniek je vďaka veľkej a prehľadnej dotykovej obrazovke extrémne jednoduché a intuitívne. Hodinky Xblitz Watch Me možno tiež použiť na komunikáciu s dieťaťom. Do adresára zariadenia môžete uložiť až 10 telefónnych čísel - vaše dieťa môže od nich prijímať hovory a tiež im volať.

Okrem funkcie GPS vám chytré hodinky Xblitz Watch Me tiež umožňujú sledovať spánok vášho dieťaťa, počet krokov, ktoré podnikol, a prejdenú vzdialenosť. Pomocou aplikácie v telefóne môžete svojmu dieťaťu určiť špeciálnu bezpečnostnú zónu - pokiaľ ju s hodinkami opustí, budete o tom okamžite informovaný. Okrem toho majú hodinky zabudovanú kameru, ktorá umožňuje zachytiť snímku a určiť, kde sa nachádza. Veľmi užitočné, keď si napríklad nepamätáte, kde vaše dieťa nechalo hodinky. 

 Okrem vyššie popísaných funkcií majú inteligentný hodinky Xblitz Watch Me aj vstavané LED svietidlo. S týmito hodinkami sa vaše dieťa nemusí báť tmy.


DOTYKOVÁ OBRAZOVKA   Plná kontrola nad funkciami hodiniek pomocou dotykovej obrazovky 

MERANIE ČINNOSTI  Krokomer, funkcie merania prejdenej vzdialenosti a monitor spánku 

FUNKCIE SOS SIGNÁLU  Odošle výstražný signál rodičom

ZOZNAM KONTAKTOV  Zoznam dôveryhodných (maximálne 10) čísel, z ktorých môže telefón volať alebo prijímať hovory

VSTAVANÁ KAMERA   S hodinkami môžete zaobstarať fotografiu alebo selfie pomocou aplikácie pre telefón 

VOLANIE GSM TELEFÓNY  Hlasová komunikácia a možnosť odosielať textové správy prostredníctvom funkcie chatu, Rodičovská kontrola GPS sleduje hodinky na mape 

HODINKY  Štandardné funkcie merania času s možnosťou budíka 

OZNÁMENIE  Automatické textové správy upozorňujúce na vybitú batériu 

ODMENY  Odosielanie obrázkov srdca na hodinky ako odmenu za dobré správanie dieťaťa 

SVIETIDLO  Vstavané LED svietidlo 

NABÍJANIE  UNIVERZÁLNY NABÍJACÍ PORT USB vám umožňuje nabíjať batériu hodiniek kedykoľvek


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.