Šanón pákový Esselte A4 - (5 cm, prešpán, čierny rainbow) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Esselte Šanón pákový A4 - (5 cm, prešpán, čierny rainbow)

Praktický pákový šanón od značky Esselte s čiernym motívom ponúka jednoduché skladovanie vašich dôležitých materiálov a dokumentov. Vyrobený je z kvalitného kartónového materiálu - prešpán, v čiernej farbe. Šírka chrbtu môže dosiahnuť až 5 cm.

Akcia
2,99 € s DPH
3,60 €
2,49 € bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 15902812179214

Esselte Šanón pákový A4 - (5 cm, prešpán, čierny rainbow)

Šanón formátu A4 s elegantným štruktúrovaným papierovým poťahom v čiernom vzore ponúka spoľahlivé a štýlové archivovanie vašich dokumentov. 

Jeho páková mechanika s prítlačnou lištou umožňuje jednoduché a pohodlné otváranie a zatváranie, čím zabezpečuje bezproblémový prístup k vašim dôležitým materiálom. 

Tento šanón je navyše vybavený radom zámkom, ochranným spodným kovaním a nalepeným chrbtovým štítkom, čo zvyšuje jeho bezpečnosť a praktickosť. 

So šírkou chrbta 5 cm poskytuje dostatok priestoru na archivovanie viacerých dokumentov a zároveň zabezpečuje ich prehľadné usporiadanie. 

Čierna farba dodáva tomuto šanónu profesionálny a sofistikovaný vzhľad, čím sa stáva ideálnym doplnkom do vášho kancelárskeho prostredia. 

Farba: Čierna

Formát: A4

Šírka chrbta: 5 cm

Materiál: Prešpán

Značka: Esselte

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaEsselte
Šírka chrbta5cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.