SAMSUNG QE50LS03A 50" QLED LS TV 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG QE50LS03A 50" QLED LS TV 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):50"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:QLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092050617

SAMSUNG  QE50LS03A  50"

Všetko, čo prináša rám obrazu, The Frame povznesie na ďalšiu úroveň

Moderný dizajn rámu

Dizajn The Frame inšpirovaný minimalizmom sa bezchybne zladí s vaším interiérom. Je štíhlejší, tónovanejší a jeho jednofarebný povrch na zadnej strane vytvára sofistikovaný vzhľad z každého uhla. Pripojte kábel One Invisible Connection a objavte, prečo je The Frame moderným majstrovským dielom – či už je zapnutý, alebo vypnutý.


Viac farieb, viac štýlov, viac vášho vyjadrenia.

Prispôsobiteľný rám

Užite si dva rôzne štýly rámu. Moderný štýl rámu je dodávaný v bielej, imitácii dreva a hnedej farbe a nový štýl skoseného rámu je dodávaný v bielej a tehlovej farbe. Ľahko použiteľná magnetická aplikácia uľahčuje prepínanie medzi farbami a štýlmi rámu, a vy tak jednoducho objavíte ideálny dizajn pre vašu aktuálnu náladu.


*Nastaviteľné rámy sa predávajú samostatne. Dostupné farby a štýl sa môžu líšiť podľa regiónu alebo veľkosti televízora. *Prispôsobiteľná kompatibilita rámu je založená na type rámu. Moderný typ je kompatibilný s radom televízorov The Frame 43" ~ 75", zatiaľ čo skosený typ je kompatibilný s modelmi 65"a 55".

Súčasťou balenia je držiak na stenu, ktorý sa jednoducho inštaluje a udržuje The Frame mimoriadne tesne pri stene.

Držiak na stenu Slim Fit

Montáž s držiakom na stenu Slim Fit, ktorý je súčasťou balenia, prináša zarovnanie The Frame so stenou, ako je tomu aj u skutočného obrazového rámu. Len čo je namontovaný, jeho otočný držiak umožňuje nastaviť uhol televízora podľa vašich predstáv. Dokonca máte možnosť zavesiť The Frame zvislo vo vertikálnom režime.

*Merané od zadnej časti televízora, medzera sa môže líšiť v závislosti od inštalácie a typu steny. *Medzi stenou a televízorom sa môže vyskytnúť malá medzera, ak stena nie je stopercentne rovná alebo je postavená v uhle od podlahy alebo ak je nainštalovaná nesprávne. *Skutočný uhol pri nakláňaní sa môže líšiť podľa veľkosti produktu. *Režim Portrét je kompatibilný iba s rámom 43"The Frame a 32" alebo 43" Slim Fit na stenu.

One Invisible Connetion

Neviditeľný kábel One Invisible Connection je súčasťou balenia

Zbavte sa nevzhľadných káblov raz a navždy. Jediný priehľadný kábel One Invisible Connection bez problémov pripojí zariadenie k vašej televízii. S káblom dlhým až 15 metrov môžete konečne nájsť ideálne miesto pre vaše TV príslušenstvo, čo nás privádza k externému modulu One Connect Box.

*One Invisible Connection predstavuje jeden priehľadný optický kábel pripojený k One Connect Box integrujúci káble externých zariadení, ale nevzťahuje sa na káble pripojené k iným zariadeniam, ako je napríklad sound bar. *Zariadenia musia byť pripojené k One Connect Box.

One Connect Box

A tiež externý modul One Connection Box

Vaše externé zariadenia už nemusia byť umiestnené priamo vedľa vášho televízora. Namiesto toho ich dajte tam, kde nebudú žiadnym spôsobom narušovať váš interiér, a vychutnajte si vždy čistý a uprataný priestor.

*Dizajn Jack Port sa môže líšiť podľa oblasti.

Univerzálna vertikálna poloha

Výškovo nastaviteľný stojan

Výškovo nastaviteľný stojan umožňuje zdvihnúť The Frame vyššie a ponechať dostatok priestoru pre umiestnenie soundbaru.

*Nie je kompatibilný so všetkými veľkosťami soundbaru. Skontrolujte veľkosť soundbaru. *Soundbar sa predáva samostatne. *Vzdialenosť vertikálnej polohy sa odhaduje na základe interných meraní a skutočná vzdialenosť sa môže líšiť.

Objavte nové miesta, predveďte svoj štýl

Možnosti stojana

Vďaka stojanu Studio Stand môžete televízor presunúť od steny a kreatívne experimentovať s jeho umiestnením. Nevzhľadné káble vám umožní Studio Stand skryť vo vnútri nohy, takže bez ohľadu na to, kam televízor umiestníte, uvidíte len to, čo máte.

*Studio Stand sa predáva samostatne. *Dostupnosť Studio Stand sa môže líšiť v závislosti od regiónu a veľkosti televízora. *The Frame je k dispozícii iba s modelom Studio Stand číslo VG-SEST11K.

Premeňte The Frame na profesionálne pracovné miesto

Bezdrôtové pripojenie počítača PC on TV

Existuje množstvo spôsobov, ako ostať produktívny aj z domova s The Frame. Automaticky rozpozná váš kancelársky počítač a umožní vám ho používať priamo na televízii. Zdieľajte obrazovku priamo z neďaleko umiestneného PC alebo notebooku. Jednoducho pripojte myš a klávesnicu pomocou Bluetooth a uvidíte, ako ľahké je pracovať a študovať z domova.

*Vzdialené pripojenie k počítaču je podporované iba pre systémy Windows 10 Professional alebo vyššie vydanie a Mac OS 10.5 alebo novšie.*Automatické rozpoznávanie kancelárskeho počítača vyžaduje inštaláciu aplikácie Easy Connection App na PC (nie je podporované v systéme Mac OS). *Podpora funkcie Ľahké pripojenie k obrazovke sa môže líšiť v závislosti od typu modelu a dátumu. Dostupnosť nájdete v špecifikáciách jednotlivých modelov. *Pripojenie smartfónu k Samsung Dex vyžaduje kompatibilné mobilné zariadenie. *Dostupnosť služieb sa môže meniť bez predchádzajúceho upozornenia. *Vyžaduje sa internetové pripojenie na TV a PC.


Inteligentnejší spôsob domácej zábavy

Smart TV poháňaná TIZEN

Smart TV vám prináša svet obsahu, ktorý presahuje zážitok zo sledovania pomocou inteligentnejších spôsobov pripojenia, vyhľadávania, ovládania a používania všetkého, čo vás baví. Nižšie uvádzame len niekoľko spôsobov, ako Smart TV zvyšuje vaše každodenné zážitky.

ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Uhlopriečka obrazovky50"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
USB 3.1
LAN
BlueTooth
HDMI
Funkcie
VESA uchytenie
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.