SAMSUNG QE65Q80A 65" QLED 4K TV 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG QE65Q80A 65" QLED 4K TV 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):65"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:QLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092021150

SAMSUNG  QE65Q80A 65"

Extrémny rozsah kontrastu a zvuku


Špičkové vyznenie čiernej aj bielej

Priame zadné podsvietenie panelu Direct Full Array pre vás vie zaistiť zároveň hlbokú čiernu i jasnú bielu. Výsledkom je úžasne kontrastný obraz, ktorý vyzerá ako pútavo, tak realisticky.


Múdra optimalizácia obrazu aj zvuku

Mozgom televízora je šikovný Quantum Processor 4K. Ten neustále vylepšuje obraz aj zvuk, aby bol váš divácky zážitok vždy dokonalý. Vie aj prepočítať obsah natočený v nižšom rozlíšení, aby bola jeho kvalita porovnateľná s plnohodnotným 4K. Využíva na to pokročilú umelú inteligenciu.

Úžasné farebné podanie

QLED 4K zobrazí vďaka špičkovej technológii Quantum Dot miliardu unikátnych farebných odtieňov. To znamená, že každá scéna vyzerá dokonale realisticky, či už ide o futbalový zápas na zelenom ihrisku, alebo záber na tvár herca. Kľúčový je pritom aj 100% farebný objem, teda schopnosť zobraziť verné farby (ani príliš tmavé, ani vyblednuté) pri akejkoľvek úrovni jasu.

Dychberúce sýte farby a špičkový kontrast

Nechajte svoj obraz ožiť s Quantum HDR 1500. Vďaka Dynamickému mapovaniu tónov HDR10+ vás čaká výraznejší kontrast a bohaté farebné odtiene, s ktorými si vychutnáte každý detail a zažijete ešte silnejší zážitok pri sledovaní na vašom televízore Q80A.

Znamenité farby z každého uhla

Či už sa pred TV obrazovkou zíde celá rodina alebo partia priateľov, široké pozorovacie uhly Q80A zaistí vždy špičkové sledovanie s minimálnym skreslením farieb. Takže aj bočné miesto vo vašej obývačke sa stane tým najlepším.

Inteligentný displej, ktorý sa vám prispôsobí

Adaptívny obraz v reálnom čase optimalizuje jas a kontrast obrazovky, čím zaisťuje najlepšiu možnú kvalitu obrazu podľa vašich podmienok a sledovaného obsahu. Môžete sa tak úplne ponoriť do vašich obľúbených filmov, seriálov alebo hier.

ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Uhlopriečka obrazovky65"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
USB 3.1
LAN
BlueTooth
HDMI
Funkcie
VESA uchytenie
Teletext
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.