Polaroid Now - Bielo-čierny | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Polaroid Now bielo-čierny

Zachyťte a uchovajte svoje každodenné momenty navždy s Polaroid Now. Náš nový analógový fotoaparát je dodávaný s automatickým zaostrovaním, ktorý vám pomôže zachytiť život tak, ako ho žijete, v tomto ikonickom formáte instantného filmu Polaroid. V 7 farbách, plus čiernej a bielej, je tu Polaroid Now, ktorý vám bude vyhovovať.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 9120096772283

Polaroid Now

Namierte, odfoťte a uchovajte: s Polaroid Now je to také jednoduché. Táto séria je evolúciou pôvodných fotoaparátov Polaroid OneStep zo 70. rokov, vďaka ktorým bolo fotografovanie jednoduché pre každého. The Now využíva túto jednoduchosť a pridáva väčšiu kreatívnu kontrolu, čistý dizajn a živé farby, vďaka čomu je viac než tvorcom momentov – ale životným doplnkom.


Systém automatického zaostrovania s 2 šošovkami

Inými slovami: ostrejšie fotografie, jednoducho. Polaroid Now rozhodne, ktorý objektív je vhodný, aby ste získali krásne portréty na viacerých miestach a častejšie — dokonca aj bez blesku.


Vstavaná dvojitá expozícia

Získajte dva snímky na jednej polaroidovej fotografii. Snové, umelecké a pripravené pridať do vašej fotografie trochu drámy.


Samospúšť

Niekedy potrebujete dôkaz. Získajte ho pomocou samospúšte. Jediným klepnutím máte 9 sekúnd na to, aby ste zhromaždili svojich priateľov a usmiali sa.


ParameterHodnota
VýrobcaPolaroid
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.