SAMSUNG QE55Q77A 55" QLED 4K TV 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG QE55Q77A 55" QLED 4K TV 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):55"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:QLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092092228

SAMSUNG  QE55Q77A  55"

Užite si filmy a hry na maximum 



Skvelý obraz a zvuk, za ktorými stojí pokročilá inteligencia

Quantum Processor 4K

Quantum Processor 4K poháňa všestranný výkon, inteligentne optimalizovaný obraz, zvuk a ďalšie, aby vám poskytol skutočne dychberúci zážitok zo sledovania. Umelá inteligencia zároveň analyzuje a prepočítava daný obraz do vyššieho rozlíšenia.



Optimalizovaný farebný tón podsvietenia pre lepší kontrast

Zdokonalené podsvietenie Dual LED

Inovatívna technológia podsvietenia prináša odvážnejší a reálnejší kontrast optimalizácie farebného tónu podsvietenia tak, aby zodpovedal typu sledovaného obsahu.



Miliarda farebných odtieňov s technológiou Quantum Dot

100 % objem farieb s Quantum Dot

Technológia Quantum Dot poskytuje náš zatiaľ najlepší obraz. Vďaka 100 % objemu farieb Quantum Dot premieňa svetlo na dych vyrážajúce farby, ktoré zostanú autentické pri akejkoľvek úrovni jasu.


Väčší rozsah kontrastu vo filmovom meradle

Quantum HDR

Quantum HDR zvýrazňuje detaily a kontrast, aby ste pri každej scéne mohli vnímať dokonalosť obrazu. Dynamické mapovanie tónov HDR10+ prekonáva popredné štandardy a vytvára hlbšie čierne, živšie snímky a detaily, ktoré vždy zažiaria.

*Rozsah jasu Quantum HDR je založený na interných testovacích štandardoch a môže sa zmeniť v závislosti od podmienok sledovania alebo špecifikácií.


Brilantné farby z každého pohľadu

Širokouhlé pozorovacie uhly

Širokouhlé pozorovacie uhly vám umožnia vidieť brilantné farby z viacerých uhlov s menším skreslením farieb. Dokonca aj zo strany získate vždy plný obraz.


Okolnosti sa menia, perfektný obraz ostáva

Adaptívny obraz

Doprajte si dokonalý obraz bez toho, aby ste museli robiť akékoľvek úpravy nastavení. Jas a kontrast obrazovky sa automaticky menia v závislosti od okolitých podmienok a obsahu, ktorý sledujete.

Televízor a soundbar v dokonalej harmónii

Q-Symphony

Obklopte sa zvukom z TV a soundbaru, ktoré sú perfektne harmonicky zladené. Q-Symphony umožňuje jedinečné simultánne fungovanie televíznych reproduktorov so soundbarom pre lepší priestorový efekt bez stlmenia TV reproduktorov.

*Q-Symphony je k dispozícii iba s kompatibilným soundbarom. Skontrolujte kompatibilitu Q-Symphony v špecifikáciách soundbaru.

Automaticky optimalizovaný zvuk do každého priestoru

Kalibrácia zvuku SpaceFit Sound

Vychutnajte si optimalizovaný zvuk, ktorý sa vždy zosúladí s aktuálnym prostredím a typom inštalácie – či už to bude na stole alebo na stene, vždy získate optimálny zvukový zážitok.

Zachyťte každé slovo bez vyrušovania

Active Voice Amplifier (AVA)

Novo pridaná inteligencia šumu v reálnom čase. Pokiaľ sa v obytnom prostredí vyskytne hluk, mohol by divákov rušiť. AVA však pomáha zvýrazniť hlas scény, aby televízor mohol divákom poskytovať zreteľný dialóg.


Tenký a elegantný, viac než kedykoľvek predtým

AirSlim

Štíhly dizajn, aký ste v tejto kategórii ešte nevideli, vám vyrazí dych. S hrúbkou len 27 mm hladko priľne k vašej stene.


ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Uhlopriečka obrazovky55"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
USB 3.1
LAN
BlueTooth
HDMI
Funkcie
VESA uchytenie
Teletext
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.