SAMSUNG QE43Q67A 43" QLED 4K TV 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG QE43Q67A 43" QLED 4K TV 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):43"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:QLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092034150

SAMSUNG  QE43Q67A  43"

Úžasné farebné podanie QLED 4K zobrazí vďaka špičkovej technológii Quantum Dot miliardu unikátnych farebných odtieňov. To znamená, že každá scéna vyzerá dokonale realisticky, či už ide o futbalový zápas na zelenom ihrisku, alebo záber na tvár herca. Kľúčový je pritom aj 100% farebný objem, teda schopnosť zobraziť verné farby (ani príliš tmavé, ani vyblednuté) pri akejkoľvek úrovni jasu.


Lepší kontrast vďaka podsvieteniu

Inovatívna technológia zdokonaleného podsvietenia Dual LED sa postará o to, aby vás všetok vizuálny obsah ohromil skvelým kontrastom a presným zobrazením farieb. Šikovne totiž optimalizuje farebný tón podsvietenia na základe práve sledovaného obsahu.

Pohlcujúca svetelná show

Vysoko kontrastné scény môžu byť pre bežné televízory náročné a často sa v nich stratí mnoho detailov. Pre Quantum HDR s dynamickým mapovaním tónov HDR10+ však nie sú žiadny problém. Svojou kombináciou výnimočného jasu, živších farieb a hlbších čiernych prevyšuje predné štandardy obrazu pre ešte reálnejší zážitok.

Múdrejší a rýchlejší procesor 4K

Samsung TV je poháňaná výkonným Quantum Processor Lite 4K, ktorý optimalizuje zvukovú zložku podľa konkrétnej sledovanej scény. To však nie je všetko? 4K Upscaling navyše povznesie každý záber na vysokú úroveň 4K.

Zvuk korešpondujúci s dejom na obrazovke

Televízor Samsung Q67A vás svojim priestorovým audiom prenesie vždy do prvého radu? či už sa jedná o záznam z koncertu alebo športového zápasu. Autentický zážitok sprostredkuje technológia zvuku sledujúceho pohyb (OTS Lite), ktorá prispôsobuje audio zložku aktuálnemu dianiu na obrazovke.

Dokonalý súzvuk televízora a soundbaru

Pokiaľ k televízoru pripojíte soundbar kompatibilný s riešením Q-Symphony, získate unikátnu možnosť prehrávať zvuk nielen cez neho, ale naďalej aj cez reproduktory televízora. Dokonale synchronizované audio je vďaka tomu mohutnejšie a ešte priestorovejšie.

Umelecké dielo u vás doma

Televízor Samsung Q67A vás okrem svojej praktickosti a skvelých funkcionalít oslní aj AirSlim Designom s iba 27 mm v profile. Krásne tak doplní a pozdvihne vaše priestory.

Výškovo nastaviteľná TV

Prispôsobí sa každému interiéru. Televízor Samsung Q67A je vybavený praktickým stojanom s nastaviteľnými nožičkami, takže si svoju TV môžete umiestniť presne podľa svojich osobných preferencií.

ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Uhlopriečka obrazovky43"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
USB 3.1
LAN
BlueTooth
HDMI
Funkcie
VESA uchytenie
Teletext
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.